Activiteiten

Aalsmeer biedt een overvloed aan activiteiten voor jong en oud. Geniet van de frisse buitenlucht met onze uitdagende activiteiten aan de Westeinderplassen of blijf lekker binnen met onze ruime keuze aan indooractiviteiten. De kinderen zullen dol zijn op de bijzondere activiteiten zoals trampolinespringen in een groot speeljungle. Kom dus naar Aalsmeer voor een onvergetelijk familie-uitje!

Ontdek de leukste activiteiten in Aalsmeer

Het is geen wonder dat Aalsmeer een populaire bestemming is voor bezoekers. De bijzondere natuurrijke omgeving trekt jaarlijks veel toeristen. Op de fiets of te voet kun je het groene bloemendorp gemakkelijk verkennen. Er zijn enorm veel outdooractiviteiten te beleven, van suppen en zwemmen tot fietsen en wandelen in de natuur. Ontdek de leukste activiteiten en beleef een heerlijke dag in Aalsmeer.

Indoor activiteiten in Aalsmeer

Er zijn in Aalsmeer veel leuke indoor activiteiten voor kinderen, zoals Jump XL Aalsmeer, Glowgolf en Funmania Aalsmeer – perfect voor tijdens de herfst of winter, wanneer het buiten minder mooi weer is. Hier kunnen kids naar hartenlust spelen terwijl de ouders een oogje in het zeil houden, of gezellig meedoen!

Activiteiten op het water

In Aalsmeer kun je eindeloos veel plezier beleven in en rond het water. Naast een mooie strandwandeling of picknick aan het water kun je hier ook zwemmen, surfen, of zelfs kanoën. Ook kun je nieuwe sporten uitproberen, bijvoorbeeld zeilen of suppen op de Westeinderplassen. Voor nog meer uitdaging kun je zelfs waterskiën bij de Waterskivereniging Aalsmeer. Er is voor iedereen wel een leuke activiteit te bedenken!

Watersport in Aalsmeer

De leukste activiteiten voor het hele gezin

Op zoek naar een uitje voor het hele gezin? Aalsmeer en het prachtige natuurgebied de Westeinderplassen bieden eindeloos veel mogelijkheden voor een leuke dag vol activiteiten voor het hele gezin. Geniet bijvoorbeeld van het water, speel GlowGolf, of ontdek de natuur in het leukste recratiegebied van de Randstad.