Escape Games bij Turf Aalsmeer

Turf Aalsmeer

Ben je klaar voor een avontuur op een bijzondere locatie? Bij Turf Aalsmeer ben je aan het juiste adres om deel te nemen aan spannende Escape Games, waarbij je voor ruim een uur ondergedompeld wordt in een compleet andere wereld.

Contact

Escape games op toplocaties in Aalsmeer

Bij Turf Aalsmeer krijgen bezoekers de kans om zich onder te dompelen in meeslepende escape games en unieke activiteiten. De escape rooms, zoals het goudzoekersdorpje Gold Creek en de mysterieuze Fort K, zijn zorgvuldig ontworpen om spelers mee te nemen in een meeslepend verhaal. Het aanbod is afgestemd op zowel volwassenen als kinderen, met speciale kindervarianten van populaire spellen. Zo is ‘Trust Nobody’, geïnspireerd door ‘Wie Is de Mol’. Dit spel biedt een extra dimensie door de toevoeging van een saboteur binnen de groep.

Of wat dacht je van een escape game in de iconische 50 meter hoge watertoren van Aalsmeer! Tijdens het spel ‘De Torenwachter’ ga je samen met je team aan de slag om de mysteries in de toren op te lossen waar de laatste torenwachter niet in slaagde.

Ben jij fan van horror? Elke 3e vrijdag van de maand kun je meedoen aan de uitdagende escape rooms ‘Gold Creek’ en ‘Fort K’ in een horror-variant met acteurs. Hierdoor wordt het spel nog spannender!

 

Indoor Lasergaming in Aalsmeer

Lasergamen bij Turf Aalsmeer is meer dan een gewoon spel; het is een avontuur in een Wilde Westen setting. Deze unieke benadering van lasergamen onderscheidt Turf Aalsmeer van traditionele lasergame-ervaringen. In het 230 vierkante meter nagebouwde dorp ga je met maximaal 10 personen de strijd aan, in een levensechte saloon, bank, kerk en gevangenis.

Daarnaast zijn er activiteiten voor verschillende groepsgroottes, van kleine groepen tot grote bedrijfsuitjes. De ‘Chicken Games’ zijn bijvoorbeeld ideaal voor grotere groepen en bieden een toernooi met verschillende spellen.

 

Arrangementen voor jong en oud

Om de ervaring bij Turf Aalsmeer compleet te maken, zijn er verschillende arrangementen beschikbaar. Deze arrangementen bieden de perfecte afsluiting van een dag vol spanning en avontuur. Ze geven bezoekers de kans om te ontspannen, na te praten en te genieten van een hapje en een drankje. Turf Aalsmeer is gericht op het creëren van onvergetelijke ervaringen voor iedere bezoeker, ongeacht hun ervaringsniveau met escape rooms en avontuurlijke spellen.

Leestip: in dit interview lees je meer over Wilco, eigenaar en het brein achter Turf Aalsmeer! 

 

Real Life Gaming - Turf Aalsmeer
Contact

Turf Aalsmeer
Oosteinderweg 287F02
1432 AW Aalsmeer