Bijzonder overnachten

Ben je bezig om je verblijf in Aalsmeer te regelen en wil je een bijzondere overnachting? Zoek niet verder! Op deze pagina vind je alle bijzondere overnachtingen die Aalsmeer heeft te bieden. Wat dacht je van slapen in de haven? Of een nacht vertoeven op een woonboot? Het is allemaal mogelijk in Aalsmeer.

Kies voor een bijzonder verblijf in Aalsmeer

Overnachten in de haven, op het water in een woonboot of in een luxe aquacabin – het kan allemaal in Aalsmeer! Je bent hier aan het juiste adres voor een bijzondere overnachting in de prachtige waterrijke omgeving van Haarlemmermeer. Wil je iemand verrassen met een uniek weekendje weg? Dan is een bijzonder verblijf in Aalsmeer een perfecte keuze. Je zult hier gegarandeerd een onvergetelijke tijd hebben.

Bijzondere overnachting in Aalsmeer

Voor iedereen die even weg wil uit de drukte van de grote stad is Aalsmeer een goede uitvalshoek. Dichtbij Amsterdam en Schiphol, maar toch boordevol rust en natuur. Tijdens een verblijf in Aalsmeer kun je eindeloos genieten van de unieke activiteiten die beschikbaar zijn, zoals kajakken, windsurfen, zeilen en vissen. Daarnaast zijn er veel toprestaurants en leuke cafés waar je uitgebreid kunt dineren of borrelen, voor een ultiem vakantiegevoel. Met een bijzondere overnachting in Aalsmeer trakteer je jezelf op een onvergetelijk avontuur.

Slaap in een aquacabin of woonboot

Ben je op zoek naar iets origineels om iemand mee te verrassen? Overnacht dan eens op het water in een Aquacabin! De Aquacabin is gelegen aan het water richting Leimuiden en biedt een prachtig uitzicht over het meer. Het is een knusse en comfortabele ruimte met alle voorzieningen voor een rustig verblijf inclusief een keuken, douche en toilet. Ook kun je kiezen voor een verblijf in de haven, op een woonboot met sauna aan boord, of op een woonark met eigen tuin vlak aan het water.

Overnachten aan de Westeinderplassen

Dankzij de ligging aan het water is Aalsmeer de  perfecte plek voor een uitje met het hele gezin. Liefhebbers van watersport kunnen met de kinderen komen kamperen bij Recreatiepark Aalsmeer, ideaal gelegen aan de Westeinderplassen. Vanuit een huisje in het recreatiepark zit je zo aan het water en kun je aan allerlei watersportactiviteiten meedoen. Kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen, zowel in als aan het water. Ook heeft het recreatiepark een eigen jachthaven waar je een boot kunt aanmeren, maar ook een boot kunt huren. Handig voor watersporters met een eigen boot, maar ook voor wie geen boot heeft en wel graag geniet van een comfortabel verblijf aan het water.