Hotels

Toe aan tijd voor jezelf, of met elkaar? Op zoek naar de perfecte gelegenheid voor een feest of zakelijke bijeenkomst? Of heb je behoefte aan een comfortabele tussenstop? De hotels in Aalsmeer zijn geschikt voor elk soort verblijf. Je vindt ze zowel in het centrum als vlak daarbuiten en ze zijn van alle gemakken voorzien. En het type hotel loopt uiteen van historisch en traditioneel tot modern en duurzaam, maar allemaal zijn ze geschikt voor zowel de drukke reiziger als de blijvende gast.

Kies voor een comfortabele overnachting in Aalsmeer

Ben je van plan om langere tijd in Aalsmeer door te brengen? Dan is een overnachting in een van de hotels in Aalsmeer een slimme keuze. Maar niet alleen als je de omgeving wilt verkennen of de Westeinderplassen wilt bewonderen – ook als vertrekpunt van je vakantie is Aalsmeer de ideale locatie. Je bent namelijk binnen 10 minuten op Schiphol Airport!

Hotels in Aalsmeer

Er zijn verschillende hotels in Aalsmeer, voor elk soort verblijf. Boek bijvoorbeeld een comfortabele kamer bij Hotel de Jonge Heertjes in het oude centrum van Aalsmeer en geniet van een uitgebreid diner in het bijbehorende restaurant. Of verblijf in het historische pand van Hotel Chariot Aalsmeer, een viersterrenhotel dat aan de binnenzijde is omgetoverd tot een trendy modern interieur. Voor een zakelijk verblijf en zelfs voor business meetings ben je welkom bij het luxe Renaissance Hotel Aalsmeer, waar je van alle gemakken bent voorzien.

Hotels voor de hele familie 

Ga je erop uit met het hele gezin? Dan is het goed om te weten dat je verschillende kindvriendelijke hotels in Aalsmeer kunt vinden, zoals Blue Mansion Hotel Aalsmeer, ideaal voor een verblijf met de kleintjes. De hotels in Aalsmeer zijn gelegen in het oude centrum van het bloemendorp, maar ook daarbuiten, aan de Westeinderplassen. Vanuit Hotel de Jonge Heertjes zit je zo op het water, voor eindeloos veel speelplezier met de kids.

Overnachting vlakbij Schiphol Airport 

Aalsmeer is erg gunstig gelegen, vlakbij het internationaal bekende vliegveld Amsterdam Schiphol Airport. Hierdoor is Aalsmeer een ideaal vertrekpunt voor reizigers. Zo ben je bijvoorbeeld vanuit het Renaissance Hotel al binnen 10 minuten op de luchthaven! Of je nu op doorreis bent, op zakenreis of een korte stedentrip doet, een overnachting in een hotel in Aalsmeer is dus enorm handig wanneer je vroeg je vlucht moet halen.