Shoppen

Winkelen in Aalsmeer kan volop! Bezoek het winkelcentrum Aalsmeer Centrum waar je alles vindt, wat je van een modern winkelgebied mag verwachten. Bekende landelijke ketens en merken, wisselen af met lokale boetieks en lifestylewinkels. Er zijn diverse horecagelegenheden om het shoppen te combineren met een kopje koffie of uitgebreide lunch. Bijkomend pluspunt, het centrum van Aalsmeer is goed bereikbaar en biedt gratis parkeergelegenheid.

Ontdek de leukste winkels in Aalsmeer

Populaire artikelen

Eindeloos veel shopping plezier in Aalsmeer

Ontdek de leukste winkels in Aalsmeer

Naast het winkelcentrum Aalsmeer Centrum vind je in Aalsmeer verschillende lokale boetieks, landwinkels met streekproducten en hippe lifestyle winkels. Ook zijn er diverse horecagelegenheden waar je tijdens het shoppen even bij kunt komen met een kopje koffie of een heerlijke lunch. Het centrum van Aalsmeer is goed bereikbaar met de auto en biedt gratis parkeergelegenheid – ideaal voor een gezellig middagje shoppen!

Uitgebreid winkelen in Aalsmeer  

Op zoek naar een origineel cadeau, een goed boek, of op jacht naar de beste verse ingrediënten voor een zelfbereide maaltijd? Kledingwinkels, boekwinkels, een slager en landwinkel: je vindt het allemaal in Aalsmeer. De bereikbaarheid van de winkels is heel goed, met voldoende parkeergelegenheid op straat. Ook met de bus is het winkelcentrum makkelijk te bereiken. Heb je wat extra tijd nodig om te shoppen? Op vrijdagavond is het koopavond en kun je extra lang op zoek naar de juiste items. 

WinkelcentrumAalsmeer Centrum

Winkelcentrum Aalsmeer Centrum is het winkelhart van Aalsmeer. Het winkelgebied heeft een echt dorps karakter, maar dan wel met meer dan honderd ondernemers. Het gezellige gebied heeft autovrije winkelstraten met een passantenhaven en een aantal historische gebouwen, zoals Korenmolen De Leeuw. Ook vind je hier een tattoo shop, opticien, kledingwinkels en een interieurwinkel. Ken je Wereldwinkel Aalsmeer al? Hier ben je aan het juiste adres voor een origineel en duurzaam cadeau. Laat je inspireren in Aalsmeer Centrum.

Koffie en lunch tijdens het shoppen

Aalsmeer heeft verschillende lunch- en koffietentjes waar je tijdens het shoppen even bij kunt komen. Zelfs als je alleen maar je dagelijkse boodschappen komt doen heb je een goed excuus om te genieten van een heerlijk kopje koffie. Combineer het met vers brood bij De Stoete in hartje Aalsmeer, of ga voor een gezonde lunch bij Eetcafé De Zwarte Ruiter of lunchroom Het Tuinhuis. Heb je extra tijd om er echt even helemaal uit te zijn? Geniet dan van een hapje en een drankje aan het water bij Brasserie de Haven aan de Westeinderplassen. Op die manier beleef je een leuk dagje uit in Aalsmeer, met boordevol winkelplezier.