Shoppen

Winkelen in Aalsmeer kan volop! Naast het winkelcentrum Aalsmeer Centrum vind je in Aalsmeer verschillende lokale boetieks, landwinkels met streekproducten en hippe lifestyle winkels. Ook zijn er diverse horecagelegenheden waar je tijdens het shoppen even bij kunt komen met een kopje koffie of een heerlijke lunch. Het centrum van Aalsmeer is goed bereikbaar met de auto en biedt gratis parkeergelegenheid – ideaal voor een gezellig middagje shoppen!

Ontdek de leukste winkels in Aalsmeer

Op zoek naar een origineel cadeau, goed boek, of op jacht naar de beste verse ingrediënten voor een zelfbereide maaltijd? Kledingwinkels, boekwinkels, een slager en landwinkel: je vindt het allemaal in Aalsmeer. Heb je wat extra tijd nodig om te shoppen? Op vrijdagavond is het koopavond en kun je extra lang winkelen! 

Shop de beste producten in Aalsmeer

Winkelcentrum Aalsmeer Centrum is het winkelhart van Aalsmeer. Het winkelgebied heeft een echt dorps karakter, maar dan wel met meer dan honderd ondernemers. Het gezellige gebied heeft autovrije winkelstraten met een passantenhaven en een aantal historische gebouwen, zoals Korenmolen De Leeuw. In Aalsmeer Centrum ben je altijd aan het juiste adres voor een origineel en duurzaam cadeau.

Eindeloos veel shopping plezier in Aalsmeer

Kleding, streekproducten, en natuurlijk bloemen – je vindt het allemaal in Aalsmeer. Moe na een uitgebreide shopsessie? Bij een van de vele eetgelegenheden kun je heerlijk uitrusten onder het genot van een uitgebreide lunch of een goede kop koffie met stuk taart.