Restaurants

Restaurants aan het water, daar staat Aalsmeer – als bloemendorp aan het water – natuurlijk bekend om. Van restaurants die alleen toegankelijk zijn per boot als restaurants met uitzicht over de zonsondergang van de Westeinderplassen. Maar Aalsmeer kent meer restaurants: Italiaans, Japans en Frans. Bedenk het en je vindt het in Aalsmeer. Eetsmakelijk!

Heerlijk dineren in Aalsmeer

Aalsmeer heeft een geweldig aanbod aan top restaurants. Van de Italiaanse, Franse tot de Hollandse keuken, Aalsmeer heeft eindeloos veel culinaire keuze. Of je nu een fijn restaurant zoekt om iets te vieren met je partner, met de hele familie familie of met collega’s, bij deze plekken heb je hoe dan ook een onvergetelijke tijd!

Beste restaurants in Aalsmeer

Voor elke gelegenheid is er wel een goed restaurant te vinden in Aalsmeer. Je kunt kiezen uit verschillende keukens, maar ook uit verschillende sferen. Bij restaurant De Oude Veiling in Aalsmeer voel je je direct thuis. De gezellige huiskamersfeer is de beste plek voor een ontspannen lunch of diner. Wil je iets meer avontuur? Bij restaurant Oh! Is elk gerecht een feestje. Zin in Italiaans? Ga dan langs bij restaurant Pasta Vino. Hier kun je uitgebreid genieten van de lekkerste Italiaanse gerechten en de mooiste wijnen.

Dineren aan het water in Aalsmeer  

Doordat Aalsmeer gelegen is aan de Westeinderplassen is het de perfecte plek om te lunchen of dineren aan het water. Ga je zelf een dagje varen? Dan kun je je boot zelfs aanmeren bij verschillende restaurants en brasseries, zoals restaurant On The Rock. Of kom uitgebreid borrelen bij bar bistro Joseph Aan de Poel met prachtig uitzicht over het water. Als je op tijd bent kun je zelfs de zonsondergang nog zien vanaf het terras, voor een onvergetelijke avond.

Gezellig uit eten in Aalsmeer

Visrestaurants, biologische restaurants, of een gezellige brasserie – in Aalsmeer is het niet moeilijk om een plek te vinden waar je het naar je zin zult hebben. In de bloemenhoofdstad van Nederland kun je naar hartenlust uit eten. Ook zijn er verschillende kindvriendelijke restaurants waar je met het hele gezin terecht kunt, zoals restaurant The Beach, waar kinderen fijn buiten kunnen spelen terwijl de ouders aan tafel kunnen ontspannen. Goed om te weten: veel restaurants in Aalsmeer zijn ook speciaal af te huren voor bijzondere evenementen. Leuk voor een bruiloft of verjaardagsfeest!