Met kinderen

Er is keuze uit tientallen van kinderactiviteiten in Aalsmeer. Vooral in het voorjaar en de zomer bruist het in ons bloemendorp van de buitenactiviteiten aan het water. Van een boottocht over de Westeinderplassen tot zwemmen in een natuurlijk zwembad bij een van de zwemsteigers. Op de grauwe dagen zijn er de binnenspeeltuinen of speel je bijvoorbeeld een potje GlowGolf met. Genoeg amusement en activiteiten voor jong én oud!

Ontdek de leukste activiteiten voor kinderen in Aalsmeer

Er valt voor kinderen veel te beleven in Aalsmeer. Van sportieve activiteiten tot indoor amusement, je kleintjes hoeven zich hier geen moment te vervelen. Aalsmeer en omgeving is dankzij de prachtige natuur een ideale bestemming voor het hele gezin. Ontdek snel wat er allemaal te doen is voor kinderen van alle leeftijden. Een mooie bijkomstigheid is dat volwassenen zich bij deze activiteiten ook optimaal zullen vermaken!

Activiteiten met kinderen in Aalsmeer

Het kan soms lastig zijn om leuke activiteiten te verzinnen voor de kids. Maar in Aalsmeer hoef je je daar als ouder niet druk om te maken! Zo kun je met kinderen meedoen aan allerlei leuke en uitdagende activiteiten. Neem ze bijvoorbeeld mee naar Jump XL in Aalsmeer, waar ze zich helemaal uit kunnen leven op de gaafste trampolines. Of ga naar Avontura Aalsmeer, een grote speeljungle waar kids hun energie kwijt kunnen. Deze indoor speeltuin is ook nog eens overdekt, dus ideaal tijdens elke weersomstandigheden.

Een dagje weg met het hele gezin 

In Aalsmeer vind je leuke activiteiten voor het hele gezin, waar jong en oud zich optimaal zullen vermaken. Vertoef bijvoorbeeld bij mooi weer een dag aan de Westeinderplassen. Hier kunnen kinderen in en naast het water heerlijk spelen terwijl de volwassenen genieten van de prachtige omgeving. Op zoek naar meer avontuur? Kom dan een potje beachvolleyballen met het hele gezin bij The Beach, of doe mee aan een spannende escape room! Bij Turf Aalsmeer speel je een strategisch spel met behulp van een eigen lasergun om het gevaar uit de weg te ruimen. Een aanrader voor een onvergetelijk dagje weg!

Kindvriendelijke uitjes voor jonge kinderen

Ook voor de allerkleinsten is er genoeg te doen in Aalsmeer. Neem je kinderen bijvoorbeeld mee naar kinderboerderij Boerenvreugd, waar ze niet alleen hun ogen uit zullen kijken naar alle dieren, maar ze ook mogen aaien en knuffelen! Leuk én leerzaam. Bij de kinderboerderij zit ook een grote speeltuin en een winkeltje waar je kunt genieten van een kop koffie of thee. Andere leuke activiteiten voor jonge kinderen zijn bijvoorbeeld zwemmen bij zwembad Waterlelie in Aalsmeer, of leren goochelen bij Roy’s Magic Theater. Daarnaast biedt de prachtige natuurrijke omgeving van Aalsmeer eindeloos veel mogelijkheden om er met kinderen op uit te gaan en te genieten van de groene omgeving, bijvoorbeeld tijdens een leuke picknick. Kortom, in Aalsmeer vind je allerlei activiteiten voor jong én oud!