Met kinderen

Er valt voor kinderen veel te beleven in Aalsmeer. Van sportieve activiteiten tot indoor amusement, je kleintjes hoeven zich hier geen moment te vervelen. Aalsmeer en omgeving is dankzij de prachtige natuur een ideale bestemming voor het hele gezin. Ontdek snel wat er allemaal te doen is voor kinderen van alle leeftijden. Een mooie bijkomstigheid is dat volwassenen zich bij de meeste activiteiten ook optimaal zullen vermaken!

De leukste uitjes met kinderen in Aalsmeer

In Aalsmeer vind je leuke activiteiten voor het hele gezin, waar jong en oud zich optimaal zullen vermaken. Vertoef bijvoorbeeld bij mooi weer een dag aan de Westeinderplassen. Hier kunnen kinderen in en naast het water heerlijk spelen terwijl de volwassenen genieten van de prachtige omgeving. Op zoek naar meer avontuur? Kom dan een potje beachvolleyballen met het hele gezin bij The Beach, of doe mee aan een spannende escape room! 

Activiteiten voor kids

Het kan soms lastig zijn om leuke activiteiten te verzinnen voor de kids. Maar in Aalsmeer hoef je je daar niet druk om te maken! Ze kunnen hier meedoen aan allerlei leuke en uitdagende activiteiten. Neem ze bijvoorbeeld mee naar Trampoline Park Krazy Jump, waar ze zich helemaal uit kunnen leven op de gaafste trampolines. 

Eindeloos veel te beleven voor jong en oud

Ook voor de allerkleinsten is er genoeg te doen in Aalsmeer. Neem je kinderen bijvoorbeeld mee naar kinderboerderij Boerenvreugd, waar ze niet alleen hun ogen uit zullen kijken naar alle dieren, maar ze ook mogen aaien en knuffelen! Leuk én leerzaam. Daarnaast biedt de prachtige natuurrijke omgeving van Aalsmeer eindeloos veel mogelijkheden om er met kinderen op uit te gaan en te genieten van de groene omgeving, bijvoorbeeld tijdens een leuke picknick. Kortom, in Aalsmeer vind je allerlei activiteiten voor jong én oud!