3 leuke gezinsuitjes in Aalsmeer

3 leuke gezinsuitjes in Aalsmeer
Foto: Pannenkoekenfort Uithoorn

Tijdens de vakantie kan een uitje met hele gezin niet ontbreken. Een dagje winkelen of naar het strand vindt misschien niet iedereen leuk. Daarom hebben wij een paar leuke gezinsuitjes voor jou uitgezocht. De uitjes bevinden zich in Aalsmeer en omgeving.

Kom een middagje beachvolleyballen

Vind je het strand te ver weg of te massaal om samen met het gezin naar toe te gaan? Kom dan naar The Beach! Daar kun je genieten van een indoor- en outdoorstrand waar je allemaal leuke activiteiten kunt doen. Ga de strijd aan met je familieleden tijdens een volleybaltoernooi of andere beachgames. Naast de beachgames zijn er ook verschillende workshops te volgen of kun je kiezen uit leuke arrangementen om met het gezin te doen.

Na de sportieve activiteit trek gekregen? Plof neer bij de horecagelegenheid bij The Beach. Hier kun je genieten van een de lekkere gerechten van de kaart. Kortom een middagje veel plezier met het hele gezin!

Kindvriendelijkste restaurant Aalsmeer, The Beach- 3 leuke gezinsuitjes in Aalsmeer

Ontdek Aalsmeer vanaf het water

Wil je Aalsmeer eens vanaf een de ander kant ontdekken? Boek dan een van de rondvaarten die Westeinder Rondvaart je biedt en daarmee over de Aalsmeerse wateren vaart. Zo zie je Aalsmeer eens vanaf een andere kant. Liever zelf varen? Huur dan een boot bij een van de verhuurbedrijven langs het water.

Varen / Westeinderplas

Speel een escape room!

Een van de leukste uitjes met het hele gezin is wel het oplossen van een escape room. Bij Turf Aalsmeer hebben ze een nieuwe game namelijk Gold Creek. Het is een uitbreiding op de bekende escape rooms. Het is een strategisch, beslissend en spannend spel. Ieder heeft ook zijn eigen lasergun om het gevaar uit de weg te ruimen. Neem jij binnen de tijd het meeste goud in handen? 

Turf Aalsmeer
Foto Turf Aalsmeer

Dit waren een paar leuke uitjes die je met hele gezin kunt gaan doen. Wij zijn benieuwd naar welk uitje jij bent geweest. Post je foto op Instagram of Facebook met de #visitaalsmeer.