Turf Aalsmeer

Real Life Gaming bij Turf Aalsmeer

Turf Aalsmeer

Zin om een computerspel in het echt te spelen? Om ruim een uur in een hele andere wereld te leven? Turf in Aalsmeer is the place to be voor Real Life Gaming.

Contact

Spel en loungen

Dit is dé locatie voor een heftige onderlinge strijd in twee of drie teams. Om dan na afloop weer als even goede vrienden ervaringen uit te wisselen in de gezellige loungeruimte voor een drankje, potje tafelvoetbal of (bord)spel. 

Real Life Gaming bij Turf Aalsmeer

Turf Aalsmeer is uniek in Europa

Real Life Gaming is populair geworden in de vorm van escape rooms. Maar Turf Aalsmeer heeft een nieuwe variant op deze levensechte spelletjes. Een uniek concept in Europa: goud sprokkelen in het goudzoekersdorpje Gold Creek. Het doel is om met je team van maximaal vijf personen binnen zeventig minuten zoveel mogelijk goud bij elkaar te sprokkelen. Leuk om te doen met je vrienden en collega’s, maar ook geschikt voor een kinderfeestje.

Wat is de beste manier om de hoogste score te behalen? Probeer je met laserguns goud af te pakken van andere teams, of focust jouw team zich op de puzzels? Strategisch nadenken en samenwerken zijn cruciaal bij het puzzelen, zoeken en onderhandelen. Als de tijd erop zit, wordt het goud geteld en het winnende team in het zonnetje gezet.

Lasergamen in Aalsmeer

Bij Turf Aalsmeer is ook het lasergamen niet zoals je gewend bent, want hier zet jij je cowboyhoed op om in het dorp Gold Creek te gaan lasergamen. Met countrymuziek op de achtergrond en een geweer met negen kogels per clip, zoals 100 jaar geleden ook het geval was, ga je met maximaal tien anderen de strijd aan.

Wil jij terwijl de zon heerlijk buiten schijnt gaan lasergamen, maar vind je het zonde om binnen rond te rennen? Met goed weer lasergame je bij Turf Aalsmeer gewoon buiten op een 3.000m2 groot speelveld. Twee in één!

Leestip: lees je meer over Wilco, het brein achter Turf Aalsmeer! 

Contact

Turf Aalsmeer
Oosteinderweg 287F02,
1432 AW, Aalsmeer