Westeinder Rondvaart

Rondvaart Aalsmeer met Westeinder Rondvaart

Westeinder Rondvaart

Laat je verrassen door de schoonheid van de natuur en maak een rondvaart in Aalsmeer met Westeinder Rondvaart. Je maakt een ontdekkingstocht over het onontdekte plassengebied van de Randstad. Tijdens de rondvaart gaat er een wereld voor je open. Alle zintuigen worden geprikkeld tijdens deze boeiende tocht door het agrarische eilandgebied van Aalsmeer. Terwijl je geniet van het uitzicht, vertelt de schipper op een meeslepende wijze over de ontstaansgeschiedenis van Aalsmeer als bloemendorp aan het water. Dit alles maakt van de Westeinder Rondvaart een pure ‘Aalsmeerbeleving’.

Contact

Een rondvaart in Aalsmeer

De Westeinder Rondvaart duurt ongeveer een uur en begint bij het terras van het Tuinhuis bij de Historische Tuin. Daar heb je tussen 1 mei en 1 oktober twee of drie keer per dag de mogelijkheid om aan boord te stappen: op dinsdag t/m vrijdag om 11:00 uur, 13:30 uur en om 15:00 uur. Op zaterdag en zondag om 13:30 uur en 15:00 uur. Op verzoek zijn ook andere tijden mogelijk als je bijvoorbeeld de rondvaart in Aalsmeer wilt maken met een grote groep familie of vrienden. Per boot is er zitplek voor ongeveer 25 mensen.

De kaarten voor de rondvaart in Aalsmeer zijn verkrijgbaar bij Bertram & Brood (Punterstraat), de Historische Tuin (ingang Praamplein) en bij de Westeinder Rondvaart zelf aan de Uiterweg 27 ws1.

Rondvaart Aalsmeer met Westeinder Rondvaart

Arrangementen Westeinder Rondvaart

Om de Aalsmeerbeleving uit te breiden combineer je een rondvaart in Aalsmeer met andere activiteiten. Daar heeft de Westeinder Rondvaart goed over nagedacht door verschillende arrangementen aan te bieden, zoals:

Rondvaart Aalsmeer met Westeinder Rondvaart

Fluistersloep huren bij Westeinder Rondvaart

Maak je liever zelf een rondvaart in Aalsmeer? De Westeinder Rondvaart verhuurt ook fluistersloepen: elektrisch aangedreven, milieuvriendelijke en fluisterstille sloepen van 5,5 meter lang. Deze sloepen bieden plaats aan maximaal tien mensen. Dit is dus ideaal voor kleine groepen die graag de rust en schoonheid van de Westeinderplassen op hun eigen manier willen beleven.

Contact

Westeinder Rondvaart
Praamplein 1,
1431 CW, Aalsmeer