Huur een sloepje

Sloep huren Aalsmeer

Huur een sloepje

In prettig gezelschap genieten van alles wat je ziet, hoort en ruikt? Huur een sloep in Aalsmeer bij de Westeinder Rondvaart.

Contact

Ontdek de Westeinderplas en het Stille Oosteinderpoeltje

In alle rust opgaan in het natuurschoon van de Westeinderplassen? In prettig gezelschap genieten van alles wat je ziet, hoort en ruikt? Huur een sloep in Aalsmeer bij de Westeinder Rondvaart. Met een sloep vaar je vanuit het centrum van Aalsmeer alle kanten op. Er zijn niet alleen routes naar en door het eilandgebied van de Westeinderplassen, maar ook naar het stille Oosteinderpoeltje, met als blikvanger de historische molen de Zwarte Ruiter.

Molen de Zwarte Ruiter Aalsmeer

Varen op Westeinderplassen

De sloepen van de Westeinder Rondvaart zijn te huur per dagdeel en per dag, met of zonder schipper. Een sloep huren, betekent varen zonder zorgen over bijvoorbeeld de Westeinderplassen. De plassen voor de deur van Aalsmeer zijn dé plek om het land eens vanuit een ander perspectief te bekijken. Vanaf het water ziet de wereld er namelijk net even anders uit. Je waant je in een andere wereld. In alle rust. Zeker zonder het geluid van een ronkende motor, wanneer je alleen het water tegen de romp hoort kabbelen.

(Fluister) sloep huren Aalsmeer

De Westeinder Rondvaart verhuurt ook zogeheten fluistersloepen; elektrisch aangedreven, milieuvriendelijke en fluisterstille sloepen van 5,5 meter lang, die plaats bieden aan maximaal tien mensen. Ideaal voor groepen die graag de rust en schoonheid van de Westeinderplassen op hun eigen manier willen beleven. De ligplaats van deze fluistersloepen is bij Jachthaven ’t Drijfhuis.

Comfortabel en ontspannen

Het varen met een fluistersloepen is kinderlijk eenvoudig, een vaarbewijs is dan ook niet nodig. Instappen, wegvaren en genieten maar. De fluistersloep is een comfortabele en ontspannen sloep voor het ontdekken van de kreken en de slootjes van de Westeinderplassen. Toch liever een schipper aan het roer? Geen probleem. Ook makkelijk te regelen, is een hapje en drankje. De Westeinder Rondvaart werkt daarvoor samen met Het Tuinhuis, die bijvoorbeeld een high tea, picknick of borrelarrangement voor je klaarmaakt.

Contact

Huur een sloepje
Uiterweg 27 ws1,
1431 AA, Aalsmeer