Jachthaven ’t Drijfhuis

Wil je Aalsmeer met de camper ontdekken en zoek je een camperplaats? Dan is Jachthaven ’t Drijfhuis een ideale plek. De camperplaatsen bij deze jachthaven liggen namelijk op nog geen vijf minuten lopen van het gezellige dorpscentrum van Aalsmeer. Je kunt bij de altijd aanwezige havenmeester terecht van half mei tot oktober.

Ligging jachthaven in Aalsmeer

Jachthaven ’t Drijfhuis heeft een mooie ligging aan de Kleine Poel, waardoor je het prachtige natuurgebied van de Westeinderplassen kan ontdekken. Sterker nog, het grootste binnenwater van Nederland en het best bewaarde geheim van de omgeving. Een heerlijk gebied om doorheen te varen en te genieten van de kleine sloten en doorsteekjes. Wil jij dit gebied ontdekken? Huur een sloepje bij de Westeinder Rondvaart. Deze liggen namelijk in Jachthaven ’t Drijfhuis, dus stap je zo vanuit je camper de boot op. 

Faciliteiten Jachthaven ’t Drijfhuis

Je kan naar het centrum van Aalsmeer wandelen voor een gezellig restaurant, maar op de jachthaven vind je het ook Restaurant In de Zotte Wilg. Verder heeft Jachthaven ’t Drijfhuis een toilet- en douchegebouw, afwasgelegenheid, een botenkraan, een parkeergelegenheid, vuilwaterlozing en gratis wifi. Ook verkopen zij gasflessen.