Varen in luxe met Next Level Charters

Varen in luxe met Next Level Charters

Exclusief varen over de Westeinderplassen, samen of met een selectief gezelschap. Met Next Level Charters ervaar je zowel luxe als ontspanning op een prachtig schip. Wil je de Westeinderplassen in luxe ontdekken, dan ben je bij hun aan het juiste adres. We spraken Menno en Jennefer die Next Level Charters in 2019 zijn gestart.

Contact
Credits: Next Level Charters

Hoe het begon

In 2015 besloten Menno en Jennefer Scherhage dat zij iets anders wilde. Meer vakantie en meer tijd met elkaar doorbrengen. “Na een lange periode hard gewerkt te hebben besloten wij een boot van 10 meter te kopen waar overnachting mogelijk was én waar we mee op pad konden. Elke maandag en dinsdag gingen we varen en plakte daar steeds vaker een weekend aan vast.” In 2019 verkochten zij hun restaurant aan een medewerker en daarmee kwam er ruimte voor nieuwe plannen. Varen stond op nummer 1. Hun idee voor Next Level Charters begon langzaam vorm te krijgen.

Luxe jacht wordt gedoopt tot 'Brut'

Ondanks de verkoop van hun restaurant hadden Menno en Jennefer nog steeds passie voor de horeca en wilde dit het liefst samen doen in combinatie met varen. Hun idee ontwikkelde zich in een treinvaart.  Ze startte hun zoektocht naar een schip en vonden er uiteindelijk één in Mallorca. Een Sealine S48: van buiten strak en sportief en van binnen luxueus aangekleed.

Toen ze hun boot – gedoopt tot ‘Brut’- kochten, was ze er nog niet klaar voor om het water op te gaan. De hele winter van 2019 werd er hard gewerkt om alles op orde te krijgen. Electra, navigatieapparatuur, wandbekleding, bekleding en nog veel meer. Alles werd onder handen genomen.

Begin 2020 was de boot klaar om te varen. Echter werden zij net als veel andere ondernemers overvallen door Covid-19. Hun plannen liepen anders dan verwacht. Gelukkig kunnen zij nu gasten ontvangen op de ‘Brut’ en staan ze te springen om je een onvergetelijke ervaring te geven op de Westeinderplassen.

Wat biedt Next Level Charters en haar crew?

Next Level Charters kunnen wensen op maat aanbieden. Ze verzorgen heerlijke hapjes en drankjes om een volledige luxe ervaring te geven. Je kunt natuurlijk varen op de Westeinderplassen, maar ook op andere mooie plekken in Nederland. Overnachten op de boot is ook een van de vele mogelijkheden.

Voor meer informatie over Next Level Charters bezoek je hun website.

*In verband met de richtlijnen van het RIVM is het aantal toegestane personen op het schip momenteel aangepast.

Contact

Varen in luxe met Next Level Charters
Herenweg 100
1431GX Aalsmeer