Renaissance Hotel

Renaissance Hotel Aalsmeer

Renaissance Hotel

Verblijven in een mooi hotel op korte afstand van Amsterdam en Schiphol, en gelegen in het bloemendorp Aalsmeer? Renaissance Hotel is the place to be!

Contact

Renaissance Hotel

Aan het Amsterdamse Bos, op korte afstand van Amsterdam en Schiphol, en gelegen in het bloemendorp Aalsmeer. Het Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel, of te wel Renaissance Hotel in Aalsmeer, is op een perfecte plek gelegen. Of je nu voor een zakelijke afspraak in de omgeving moet zijn, van ver komt en alvast dichtbij Schiphol wil overnachten of een weekend Aalsmeer hebt gepland en gemakkelijk de omgeving wilt verkennen.

Amsterdamse- Bos en Schoolstijl

Terwijl je aan de ene kant het grootse Schiphol hebt, loop je aan de andere kant zo het rustgevende bos in. Het Amsterdamse Bos is een gebied van 100 vierkante kilometer vol bomen, gras, water, fiets- en wandelpaden. De natuur loopt als het ware door in het Renaissance Hotel, waarbij de focus van het interieur ligt op het bos. Zo hangt er in de lobby een enorme ijsvogel die voorkomt in het Amsterdamse Bos. Als je langs deze ijsvogel loopt verandert het kunstwerk in een boslandschap.

Op weg naar je hotelkamer heb je het gevoel door het Amsterdamse bos te lopen. Je stapt uit de lift, waar je direct tegen een grote spiegelwand aanloopt. Op deze spiegelwand is het bos geprojecteerd, waardoor het lijkt alsof je midden in de natuur staat. De verlichting is zo ingesteld, dat het voelt alsof de zonnestralen tussen de bladeren in het bos doorschijnen. Naast de natuuraspecten in het hotel is de inrichting gebaseerd op de Amsterdamse Schoolstijl.

Faciliteiten Renaissance Hotel Aalsmeer

Het Renaissance Hotel is in september 2018 geopend en heeft sindsdien de focus op lokale samenwerkingen en een natuurrijk interieur. De 250 kamers zijn dan ook sfeervolle ingericht, zodat je als gast tot rust komt. De meeste kamers hebben uitzicht op het Amsterdamse Bos en de Ringvaart. Voor de zakelijke gast is er een goed uitgeruste werkruimte en ruimtes voor meetings en vergaderingen. Het Renaissance Hotel biedt tot en met 140 plekken voor meetings.

Als gast of local kun je ook genieten van internationale- en lokale gerechten en dranken in het Signature Restaurant en de BLOOM Bar. Verder kun je fietsen huren, je auto parkeren (eerste twee uur gratis) en sporten in de fitnessruimte.

Renaissance Hotel Aalsmeer

Binnen tien minuten op Schiphol

Stap in de shuttle van het Renaissance Hotel in Aalsmeer en je bent tien minuten later ‘ready to check-in’. Uiteraard is het ook mogelijk om je te laten ophalen bij Schiphol.

Contact

Renaissance Hotel
Meester Jacob Takkade 35,
1432CB, Aalsmeer