Op vakantie in Aalsmeer

Foto: Erik Hageman

Ben je nog op zoek naar een leuke vakantiebestemming? Ga op vakantie in Aalsmeer! Laat je verrassen door de mooie omgeving en leuke vakantie-adressen.

Waarom op vakantie naar Aalsmeer?

Houd je van watersport? Wil je de bloemenhoofdstad van de wereld op je gemak ontdekken of zoek je een fijne uitvalsbasis voor stedentripjes naar Haarlem, Leiden of Amsterdam? Aalsmeer biedt je alle ruimte voor een fijne vakantie. Het pittoreske dorp geeft je direct een vakantiegevoel. Tijdens een verblijf in Aalsmeer mag je zeker een bezoek aan de Historische Tuin, FloriWorld en een rondvaart over de Westeinderplassen niet overslaan. Nu is alleen de vraag nog waar ga je overnachten?

Hotels in Aalsmeer

Signature Restaurant Renaissance Hotel

Wil je gaan voor een luxe overnachting? Overnacht in een van de mooie hotels in Aalsmeer. In het bloemendorp van Nederland vind je talloze mooie hotels. Kom volledig tot rust en geniet van al het leuks wat Aalsmeer je te bieden heeft. Bekijk onze hotelpagina met een overzicht van alle hotels in Aalsmeer.

Kamperen in Aalsmeer

Recreatiepark AalsmeerBen jij iemand die houdt van de natuur? Ga kamperen! In Aalsmeer hebben wij een fijne camping bij de Jachthaven. Dit is een prachtige locatie als je houdt van het buitenleven. Deze camping is gelegen aan het water. Als je wilt kun je met de boot naar de camping komen! Kom je met de caravan? Ook dit is geen probleem. Geniet van je rust en van de omgeving!

Vakantiehuizen

Wil je genieten van luxe, maar toch een beetje het gevoel van huis hebben? Vier je vakantie in een van een mooi vakantiehuis dat te vinden is in Aalsmeer.  Het Vakantiehuis Furian ligt bijvoorbeeld aan het water. Met een zonnig terras waar je ’s avonds heerlijk kunt nagenieten van het zomerweer. 

Bijzonder overnachten

Wil je in je vakantie bijzonder overnachten? Ook daarvoor biedt Aalsmeer je alle gelegenheid. Slaap op een privé-eiland op een kampeervlot of overnacht op een woonboot! Bekijk hier inspiratie! 

Aquacabin bij Kempers Watersport: slapen op het water in Aalsmeer

Heb je nog geen vakantie geboekt? Bekijk dan zeker de opties hierboven en kom heerlijk tot rust op jouw ideale vakantie!