Accommodaties

Van plan enige tijd in Aalsmeer te vertoeven, of zoek je alleen een uitvalsbasis om uit te vliegen naar Amsterdam of Schiphol? Onze hotels en bed & breakfasts zijn uitermate geschikt voor elk type verblijf. In Aalsmeer hoef je je geen moment te vervelen. Of je nu tijd doorbrengt op of aan de Westeinderplassen, in ons oude centrum of tijdens alle mogelijke culturele uitstapjes. En dankzij onze ligging op zeer korte afstand van het vliegveld en de hoofdstad is ons dorp ideaal als vertrekpunt of tussenstop voor je reis. Hieronder zie je een aantal verblijfsmogelijkheden.

Overnachten in Aalsmeer

Dankzij de ligging dichtbij Schiphol Airport is Aalsmeer een populaire bestemming voor reizigers. Of je nu op zakenreis gaat of op vakantie, vanuit Aalsmeer zit je heel snel in het vliegtuig. Ideaal dus als vertrekpunt voor je reis.

De beste hotels en B&B’s in Aalsmeer

Er valt zoveel te beleven in Aalsmeer dat er een grote kans is dat je er graag wat langer blijft. Op die manier kun je nog langer genieten van de prachtige natuur en heb je ruim tijd om alle culturele events bij te wonen. Er zijn dan ook verschillende hotels in Aalsmeer waar je terecht kunt voor een comfortabel verblijf – in je eentje of met het hele gezin! Op zoek naar een bijzondere overnachting? Kies dan voor een bed & breakfast waar je je gegarandeerd helemaal thuis zult voelen, of ga voor een aquacabin op het water!

Hotels in Aalsmeer

Dankzij de ligging dichtbij Schiphol Airport is Aalsmeer een populaire bestemming voor reizigers. Of je nu op zakenreis gaat of op vakantie, vanuit Aalsmeer zit je heel snel in het vliegtuig. Ideaal dus als vertrekpunt voor je reis. Vanuit het Renaissance Hotel ben je al binnen 10 minuten op het vliegveld! Maar ook wanneer je wilt genieten van de Westeinderplassen of het historische centrum van Aalsmeer is een overnachting in een hotel perfect. Bij een kindvriendelijke hotel zoals Hotel Aalsmeer kun je terecht met het hele gezin.

B&B’s in Aalsmeer

Wanneer je op zoekt bent naar een authentiek verblijf ben je aan het juiste adres bij een van de vele B&B’s in Aalsmeer. Zoals het gezellige bed & breakfast Hogervorst, gelegen aan de rand van natuurgebied Oosteinderpoel. Vanuit hier kun je heerlijke lange wandeling of fietstochten maken. Bovendien zit je hier ook dichtbij Amsterdam, voor een leuk dagje winkelen of slenteren over de grachten. Wil je er echt even uit? Bij bed & breakfast Westeinder in Kudelstaart kun je in alle rust genieten van de prachtige landelijke omgeving.

Overnachten aan de Westeinderplassen

Op zoek naar iets gezelligers dan een standaard hotelkamer en iets dat meer uniek is dan een B&B? Voor een bijzondere overnachting in Aalsmeer is er ook veel keuze. Als je echt van het buitenleven houdt kun je met het hele gezin komen kamperen bij Recreatiepark Aalsmeer, gelegen aan de Westeinderplassen. Op deze geweldige locatie zit je zo aan het water en kun je aan allerlei watersportactiviteiten meedoen. Ben je op zoek naar iets origineels om iemand mee te verrassen? Huur dan een woonboot in Aalsmeer, of overnacht op het water in een Aquacabin!