Jachthaven ’t Drijfhuis

Jachthaven ’t Drijfhuis

Wil je Aalsmeer met de camper ontdekken en zoek je een camperplaats? Dan is Jachthaven ’t Drijfhuis een ideale plek. De camperplaatsen bij deze jachthaven liggen namelijk op nog geen vijf minuten lopen van het gezellige dorpscentrum van Aalsmeer. Je kunt bij de altijd aanwezige havenmeester terecht van half mei tot oktober.

Contact

Ligging jachthaven in Aalsmeer

Jachthaven ’t Drijfhuis heeft een mooie ligging aan de Kleine Poel, waardoor je het prachtige natuurgebied van de Westeinderplassen kan ontdekken. Sterker nog, het is het grootste binnenwater van Nederland en het best bewaarde geheim van de omgeving. Het is een heerlijk gebied om doorheen te varen en te genieten van de kleine sloten en doorsteekjes. Het is omringt met horeca waar je gezellig kunt neerploffen om na te genieten na een dag op het water. Zo heb je bijvoorbeeld bij Restaurant On The Rock een geweldig uitzicht over de Westeinderplassen en kun je bij Brasserie de Haven aanmeren met je boot als je zin hebt in een lunch of diner. Wil jij dit gebied ontdekken? Huur een sloepje bij de Westeinder Rondvaart. Deze liggen namelijk in Jachthaven ’t Drijfhuis, dus stap je zo vanuit je camper de boot op. 

Faciliteiten camperplaats Aalsmeer

Je kan naar het centrum van Aalsmeer wandelen voor een gezellig restaurant, maar op de jachthaven vind je het ook het eerder genoemde Brasserie de Haven. Verder heeft Jachthaven ’t Drijfhuis een toilet- en douchegebouw, afwasgelegenheid, een botenkraan, een parkeergelegenheid, vuilwaterlozing en gratis wifi. Ook verkopen zij gasflessen. Je verblijf bij Jachthaven ’t Drijfhuis is dus helemaal compleet. Het enige wat jij moet doen is je camper meenemen! 

Benieuwd waar je nog meer kan overnachten in Aalsmeer? We geven je een overzicht van alle accomodaties.

Contact

Jachthaven ’t Drijfhuis
Uiterweg 27,
1431 AA, Aalsmeer