Brasserie de Haven

Brasserie de Haven

Brasserie de Haven

Hier vind je rust, ontspanning en heerlijk eten. Brasserie de Haven zit verstopt op een unieke plek aan het water met uitzicht op de haven in Aalsmeer, omgeven door natuur. De ideale plek voor een lunch of diner tijdens alle seizoenen van het jaar.

Contact

Menu met een knipoog naar Azië

Met een knipoog naar Azië serveert Brasserie de Haven internationaal georiënteerde gerechten zoals spicy chicken, beef tataki, thom kha kung soep, yakitori, saté en black tiger gamba’s. Ook hebben ze een speciale sushikeuken en  een uitgebreide menukaart waar iedereen van kan genieten.

Binnen vind je een prachtig interieur waardoor binnen lunchen of dineren, met uitzicht op het water, een cadeautje is. Ze hebben een enorm aquarium met maar liefst 16.000 liter water. Hier zwemmen koikarpers, sarasa- en shubunkin-goudvissen en baeri- en diamantsteuren. Deze bijzondere vissen zijn niet voor consumptie, enkel om naar te kijken.

Met mooi weer kun je buiten genieten van een hapje en een drankje, aan de oevers van de Kleine Poel van de Westeinderplassen, met uitzicht op de haven. Kom je per boot? Dan kun je bij Brasserie de Haven gemakkelijk aanmeren. Brasserie de Haven is gevestigd bij Jachthaven Drijfhuis en heeft aanlegplaatsen aan het terras en de steiger.

 

Brasserie de Haven
Contact

Brasserie de Haven
Uiterweg 27A
1431 AA Aalsmeer

Openingstijden
Maandag tot en met zondag van 11:30 tot 00:30