Brasserie de Haven

Hier vind je rust, ontspanning en heerlijk eten. Brasserie de Haven (open sinds juni 2020) zit verstopt op een unieke plek aan het water met uitzicht op de haven in Aalsmeer, omgeven door natuur. De ideale plek voor een lunch of diner in alle seizoenen van het jaar.

Brasserie de Haven

Met een knipoog naar Azië serveert Brasserie de Haven internationaal georiënteerde gerechten zoals spicy chicken, beef tataki, thom kha kung soep, yakitori, saté en black tiger gamba’s. Ze hebben een uitgebreide kaart waar iedereen van kan genieten. Zo serveren ze ook vegetarische noodels en ravioli.

Niet alleen het uitzicht en de kaart zijn spectaculair bij Brasserie de haven. Ook het interieur verrast waardoor binnen zitten, met uitzicht op het water, een cadeautje is. Ze hebben een enorm aquarium met maar liefst 16.000 liter water. Je vindt hierin koikarpers, sarasa- en shubunkin-goudvissen en baeri- en diamantsteuren. Deze bijzondere vissen zijn niet voor consumptie, enkel om naar te kijken.

Feesten en partijen

Wie op zoek is naar een unieke feestlocatie aan het water hoeft niet heel veel verder meer te zoeken. Brasserie de Haven biedt namelijk ook de mogelijkheid om hier jouw feestje te geven. Van bruiloft tot zakelijk evenement, een verjaardag of gewoon een borrel. Alles is mogelijk. Je kunt alles naar wens invullen.

Varen

Aalsmeer ontdek je pas echt als je op het water bent geweest. Brasserie de Haven biedt daarom ook vaartochten aan op een luxe loungeboot inclusief schipper over de Westeinderplassen en door de wateren van Aalsmeer. Hapjes en drankjes verzorgen ze ook waardoor jouw ervaring op het water helemaal compleet is. Na afloop meren jullie weer aan bij het restaurant en eindig je de dag op het terras met een prachtig uitzicht.