Restaurant Centennial

Restaurant Centennial Aalsmeer

Restaurant Centennial

Op topniveau lunchen, dineren of borrelen – van high tea tot de perfecte steak – doe je bij het gezellige Restaurant Centennial in Hotel Chariot Aalsmeer.

Contact

Hotel-restaurant in Aalsmeer

Restaurant Centennial bevindt zich in Hotel Chariot te Aalsmeer. In dit gezellige restaurant kun je terecht voor een lunch, diner, een drankje aan de bar, of zelfs een luxe high tea op topniveau. Alle gerechten worden bereid op een originele houtskoolgrill. Centennial staat dan ook bekend als dé plek voor de perfecte steak.

 

Restaurant Centennial Aalsmeer

Lunch of diner op het verwarmde terras

Weer of geen weer, bij Restaurant Centennial kun je altijd genieten van het uitzicht op het overdekte verwarmde terras. De perfecte plek om gezellig te borrelen, te genieten van een uitgebreide lunch of om heerlijk te dineren. Het restaurant is gespecialiseerd in vlees- en visgerechten, maar op de uitgebreide menukaart staat altijd wel iets voor iedereen – van soepen en salade, vlees en vis, tot heerlijke desserts.

 

Restaurant Centennial Aalsmeer

Verras iemand met een high tea

Restaurant Centennial is de perfecte locatie om iemand te verrassen met een high tea. Leuk voor een jarige vriendin, voor moederdag, of voor een babyshower. Restaurant Centennial verzorgd een heerlijke middag in stijl. De getalenteerde chefs bereiden de lekkerste hartige en zoete hapjes voor bij de thee. Goed om te weten: een babyshower high tea kan zelfs helemaal in thema worden gedaan, waarbij een gedeelte van het restaurant in blauw, roze of in een leuk Disneythema wordt versierd. Hiermee zorg je gegarandeerd voor een onvergetelijke verrassing!

 

Restaurant Centennial Aalsmeer

Bedrijfsborrel of teambuilding rondvaart

Ook voor een zakelijke lunch is Restaurant Centennial de aangewezen locatie. Kom je met een grote groep? Maak dan een reservering vooraf, zodat je zeker weet dat er genoeg plek is. Na het werk een drankje doen met collega’s? Elke donderdag- en vrijdagmiddag is er een speciale bedrijfsborrel, van 16:00 tot 19:00. De borrelhapjes zijn dan gratis! Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Restaurant Centennial organiseert op verzoek een teambuilding rondvaart op een Giethoornse rondvaartboot, met als afsluiter een borrel in het restaurant. Ook kun je het restaurant afhuren voor andere feesten, zoals voor een verjaardag, bruiloft of jubileum.

Contact

Restaurant Centennial
Oosteinderweg 243
1432 AT Aalsmeer