Restaurants in Aalsmeer waar je kunt aanleggen met de boot

De zomer is aangebroken en dat betekent mooi weer. Heerlijk weer om te gaan varen op de Westeinderplassen of op een van de andere wateren in Aalsmeer en omgeving. Tijdens het varen kun je wellicht wat trek krijgen. Wij hebben een aantal restaurants in Aalsmeer op een rij gezet waar jij met je boot kunt aanleggen.

Restauranttips waar je kunt aanleggen met boot

Meer aan met je boot bij deze restaurants aan het water in Aalsmeer. Je kunt je boot direct naast het restaurant aanleggen voor een korte pitstop.

Brasserie de Haven

Brasserie de Haven

Bij Brasserie de Haven vind je rust, ontspanning en geniet van het mooie uitzicht over het water. Het is een ideale plek voor lunch en diner. Brasserie de Haven heeft een uitgebreide kaart met een knipoog naar de Aziatische keuken. Je kunt binnen plaatsnemen in het mooie en warme interieur. Eyecatcher is een enorm aquarium met verschillende vissoorten. Deze vissen zijn niet bestemd voor consumptie, enkel om naar te kijken. Buiten kun je genieten van het mooie uitzicht over het Westeinderplassen

On The Rock

Restaurant On The Rock ligt op een prachtige locatie aan de Westeinderplassen. Met een Frans georiënteerde keuken maakt een diner bij hen net even wat specialer dan andere restaurants. Met een van de heerlijke cocktails, wijnen en bieren maak je er een geslaagde middag of avond van.

Brasserie Nieuwe Meer

10. Restaurant in Aalsmeer: Brasserie Nieuwe Meer

Brasserie Nieuwe Meer is gevestigd aan de rand van de Kleine Poel. Vroeger was Brasserie Nieuwe Meer alleen toegankelijk voor leden van de Watersportvereniging Nieuw Meer. Nu kun je er terecht voor een lekker hapje eten. Brasserie Nieuwe Meer is alleen toegankelijk via het water. Je kunt het pontje nemen of met je boot aanmeren.

Geoff’s Eetcafé

Leg je boot aan de steiger en schuif gelijk aan! Geoff’s eetcafé heeft een gevarieerde kaart. De producten worden dagvers gemaakt, waardoor jij natuurlijk extra geniet van het eten. Een lekkere cocktail bij je eten? Sindskort heeft Geoff’s ook een cocktailbar aan het water!

Joseph aan de Poel

Plof na een stukje varen op de bank bij Joseph aan de Poel. Een gevoel van thuiskomen stralen zij uit. In combinatie met een lekker hapje en drankje zit je hier heel goed. Joseph heeft een combinatie van de Franse keuken met een Aziatische twist met een passende wijn of een verfrissende cocktail. Vaar langs en leg je boot aan!

Brasserie Oevers in Kudelstaart

Ook bij Brasserie Oevers in Kudelstaart kun je met de boot aanleggen. Dit is een heerlijke huiselijke plek om te borrelen aan het water van de Westeinderplassen. Op de menukaart vind je echt comfortfood zoals spareribs, saté of een pannetje mosselen. Natuurlijk geserveerd met dikke frieten. Ook voor een maandaghap of high tea ben je hier aan het juiste adres.

Aanmeren met boot bij restaurant Aalsmeer

Bij deze restaurants kun je heerlijk genieten van een lekker hapje eten. Met je boot aanmeren is bij deze restaurants geen enkel probleem!