Brasserie Café Oevers

Brasserie Café Oevers in Aalsmeer

Brasserie Café Oevers

Zin in een hapje en drankje aan de Westeinderplassen? Schuif gezellig aan bij Brasserie Café Oevers: een unieke plek voor eten aan het water in de omgeving van Aalsmeer.

Contact

Eten aan de Westeinderplassen

Brasserie Café Oevers ligt, zoals de naam natuurlijk al doet vermoeden, aan de oever van de Westeinderplassen. In het gezellige dorp Kudelstaart, waar deze horecagelegenheid al sinds 1938 te vinden is. Een unieke plek voor eten aan het water in de omgeving van Aalsmeer.

 

Brasserie Oevers

Eten aan het water in Kudelstaart

Jachthaven Kudelstaart en Brasserie Café Oevers vormen samen een unieke locatie langs het water. Het is een plek die aanvoelt als een vakantieoord, dankzij het grote terras, de comfortabele setting en de mogelijkheid om je boot of sloep aan te leggen.

Je kunt vijf dagen per week bij Brasserie Café Oevers aanschuiven om te eten of drinken. ‘Verrassen en verwennen is onze kunst’, zeggen de eigenaren. Of je nu met een groep bent of met zijn tweetjes, met de kids of met collega’s. En of je nu een kop koffie wilt na het uitlaten van de hond, een snelle lunch tussen twee afspraken of juist uitgebreid wilt tafelen; alles is mogelijk. Een high tea of cocktails aan het water? Ook gezellig!

 

Contact

Brasserie Café Oevers
Kudelstaartseweg 228
1433 GR Kudelstaart