Restaurants in Kudelstaart

LokAalsmeer route
Cafe Op De Hoek

Wil je een heerlijk avondje uit eten met je partner of je gezin? Wij hebben een paar leuke restaurants in Kudelstaart voor je op een rij gezet.

Brasserie - Café Oevers

Heb je trek in een heerlijke lunch? Bij Brasserie – Café Oevers kun je goed lunchen en genieten van goed glas wijn of bier. Naast de lunch zijn ze ook open voor diner waar je een vaste en een wisselende kaart aanbieden. Met de mooi ingerichte binnenkant kun je bij heerlijk weer genieten op het terras. Vanaf het terras heb je uitzicht op de jachthaven en de Westeinderplassen. 

Brasserie Cafe Oevers Aalsmeer
Brasserie Café Oevers

Santa Irini

Houd je van het Italiaans eten? Ga dan een hapje eten bij Santa Irini. Naast heerlijke pizza’s die je hier kunt eten hebben ze ook lekkere vis- en vleesgerechten vers van de grill. Heb je na het eten van je hoofdgerecht ook nog plek over voor een nagerecht? Dan heeft Santa Irini een paar heerlijke desserts voor jou. Bij Santa Irini heb je zowel binnen als op het terras gratis wifi. Het terras is zelfs verwarmd! Extra lekker voor als de dagen wat minder warm zijn. 

Santa Irini

Cafe Op De Hoek

Café Op De Hoek is een echte huiskamer voor Kudelstaart. Iedereen komt hier graag voor een hapje en een drankje. Op de uitgebreide menukaart is er voor iedereen wel iets lekkers aanwezig. Je kunt bij Cafe Op De Hoek genieten van  woensdag tot en met zondag. Reserveren is niet verlicht. Kom je met een groep groter dan 8 personen? Dan vragen ze of je even wilt reserveren zodat ze genoeg plek overhouden voor jullie.

Horeca Kudelstaart: Café De Hoek
Cafe Op De Hoek

La Bella Vita Kudelstaart

Heb je even geen zin om te gaan koken? Bestel dan wat lekkers bij La Bella Vita Kudelstaart. Ze hebben een uitgebreide menukaart. Op de menukaart staan pizza’s, pasta’s, schotels, wrap, broodjes, spareribs en nog veel meer lekkers. Je kunt het eten afhalen of laten bezorgen. Behalve maandag kun je de hele week genieten van het lekker eten dat La Bella Vita Kudelstaart te bieden heeft. 

La Bella Vita Kudelstaart

Dit waren een paar restaurants die in Kudelstaart te vinden zijn. Naar welk restaurant ga jij?