Restaurants in Aalsmeer die open zijn in de winter

De winter staat alweer bijna voor de deur. De tijd van lekker samenzijn en zitten op een bank met een heerlijk kleedje om je heen. De tijd dat het buiten koud is en het binnen gezellig warm. Ook een mooi momenten om te genieten van het heerlijke eten wat de restaurants in Aalsmeer jou te bieden heeft. In de winter zijn er een aantal restaurants gesloten. Maar wij vertellen vandaag welke restaurants wel geopend zijn in de winter.

Het Tuinhuis Aalsmeer

Het Tuinhuis Aalsmeer is een plek waar je heerlijk kan genieten van een kopje koffie of thee. Daarnaast maken ze heerlijke verse broodjes. Denk bijvoorbeeld aan een broodje rundercarpaccio, hummus of huisgemaakte tonijnsalade. Naast de verse broodjes kun je in de namiddag kiezen uit verschillende borrelgerechten. Trek in een heerlijk wijntje of biertje? Dit is ook zeker mogelijk met een ruime aan keuze tussen verschillende wijnen en bieren. Verder ligt het Tuinhuis Aalsmeer op een mooie locatie dicht in het centrum. Het Tuinhuis Aalsmeer is geopend op dinsdag t/m zaterdag.

Tuinhuis Aalsmeer
Het Tuinhuis Aalsmeer

Restaurant Eetze

Onbeperkt eten voor een vaste prijs? Dit is het concept van ​​Restaurant Eetze. Je kunt er genieten van eten van verschillende wereldkeukens. Op het menu staan dan ook veel verschillende gerechten waaruit je kunt kiezen. Met het all you can eat concept kun je eindeloos genieten van deze vele gerechten. Loop langs de buffetten en kies zelf wat je gaat eten en hoeveel. Je kunt kiezen tussen 2 of 3 uur eten. Voor alcoholische dranken kun je muntjes kopen van €2,- per stuk. Restaurant Eetze is geopend op dinsdag t/m zondag. Ze zijn gesloten op de maandag behalve op feestdagen. 

Restaurant Eetze

Restaurant Oh!

Restaurant Oh! is een restaurant dat gelegen ligt aan de Ophelialaan in Aalsmeer. Ze hebben een uitgebreide en heerlijke menukaart ontwikkeld. Er is voor iedereen wel wat wils op de de kaart. Naast de gewone menukaart hebben ze wekelijks een wisselend menu buiten de normale kaart om. Hier staan altijd verrassende gerechten op. Ook kun je kiezen voor een 10 gangen proeverij. In deze proeverij komen verschillende gerechten van de kaart, maar zeker ook buiten de menukaart om, op tafel. Het reserveren van deze proeverij is wel verplicht. Restaurant Oh! is geopend op dinsdag t/m zondag. 

Restaurant Oh!

De Jonge Heertjes

Op het Raadhuisplein bevindt zich De Jonge Heertjes. Naast het restaurant is er boven ook een hotel gevestigd. Het restaurant beneden heeft een gezellige sfeer. Op de menukaart staan een aantal heerlijke gerechten. Je kunt er terecht voor zowel de lunch, borrels als diner. Maar ook zeker voor een heerlijk kopje koffie of wijntje. De deuren van het restaurant van De Jonge Heertjes zijn alle dagen geopend van vroeg tot laat. 

De Jonge Heertjes

Dit waren een paar leuke restaurants die te vinden zijn in Aalsmeer. Uiteraard zijn al deze restaurants geopend in de winter en kun je gaan genieten van het heerlijke eten en drinken. Houd onze socials in de gaten om niks te missen of leuke tips in Aalsmeer te ontdekken.