Restaurant Oh! in Aalsmeer

Stal van Haastrecht

Bij Restaurant Oh! in Aalsmeer kun je aanschuiven voor klassieke en mooi opgemaakte gerechten, geserveerd door vriendelijke en vlotte bediening. Ook aan jonge gasten is gedacht, met gerechten van de normale kaart in kleine porties.

Contact

Elke week een nieuw menu

Bij Restaurant Oh! in Aalsmeer kun je aanschuiven voor klassieke en mooi opgemaakte gerechten, geserveerd door vriendelijke en vlotte bediening. Ook aan jonge gasten is gedacht, met gerechten van de normale kaart in kleine porties. “Hele fijne bediening, mooie kaart met iedere week een nieuw menu buiten de kaart om”, luidde een recensie over dit restaurant in Aalsmeer. “Geweldige keuken voor een schappelijke prijs”.

Uitstekend toeven bij dit restaurant in Aalsmeer

Restaurant Oh! ligt in de winkelstraat Ophelialaan in Aalsmeer. In de wintermaanden is het hier binnen extra gezellig dankzij het knetterende haardvuur en in de zomer is het heerlijk zitten op het mooie terras. In de keuken van dit restaurant is het koken met verse producten en biologische producten vanzelfsprekend. En hoe uitgebreid zowel de wijn- als menukaart ook zijn, Restaurant Oh! doet haar naam eer aan door wekelijks een verrassingsmenu te presenteren buiten de kaart om. Bovendien is het mogelijk om een all-inclusive proeverij te reserveren.

Contact

Restaurant Oh! in Aalsmeer
Ophelialaan 102,
1431 HM, Aalsmeer