Restaurants in Aalsmeer die open zijn op maandag

Brasserie de Haven- Restaurants in Aalsmeer die geopend zijn op maandag

Wil je net lekker uiteten gaan op maandagavond zie je opeens dat jouw restaurant gesloten is. Dat is natuurlijk erg vervelend. Wij willen ervoor zorgen dat het jou niet nog een keer overkomt. Daarom hebben wij een paar restaurants op rij gezet die open wel zijn op maandag.

Restaurant On The Rock Aalsmeer

Als je aan Aalsmeer denkt dan denk je al gauw aan de Westeinderplassen. Restaurant On The Rock Aalsmeer ligt aan deze mooie locatie. Op het terras, maar zeker ook binnen heb je een mooi overzicht over het meer. Het is dan niet voor niks een prachtige locatie voor feesten en partijen, daarnaast hebben ze een heerlijke menukaart. Met een Frans georiënteerde keuken staat er voor jou zeker wat lekkers op het menu. 

Restaurant On The Rock aan de Westeinderplassen

Restaurant Wapen van Aalsmeer

Restaurant Wapen van Aalsmeer is mooie plek waar eten en drinken, vergaderen en overnachten samen komen. Een veelzijdige plek in het centrum van Aalsmeer. Het restaurant ligt in de gezellige Dorpsstraat. Naast overnachten kun je er terecht voor een heerlijke lunch en diner. Kom je met een grotere groep? Dit is geen enkel probleem. Bij Restaurant Wapen van Aalsmeer kun je gebruik maken van verschillende buffetten. 

Hotel Restaurant Wapen van Aalsmeer
Restaurant Wapen van Aalsmeer

Brasserie de Haven

Even nagenieten van het gezellige weekend die je hebt gehad. Dit bij een prachtige zonsondergang aan het water, lekker met een glas wijn in de hand. Dit plaatje kun je helemaal waar maken bij  Brasserie de Haven. Met een de mooie ligging aan de kleine Poel heb je prachtig uitzicht. Naast het zonnige terras buiten ziet het er van binnen ook prachtig uit. Op het menu hebben ze vele gerechten staan. Koude of warme gerechten, vlees, vis of vegetarisch, het is er  allemaal.

Brasserie de Haven

Restaurant De Halve Maen

Lekker een hapje eten in het dorp van Aalsmeer. Dan hebben we het over Restaurant De Halve Maen. Dit restaurant is te vinden in de Dorpsstraat met de leuke ophaalbruggetjes en de mooie panden. Naast dat het restauarnt op een mooie locatie ligt, kun je genieten van het heerlijke eten. Dit komt omdat deze keuken Frans georiënteerd is. Zo hebben ze onder andere de gerechten vitello tonato, escargots, tournedos en crêpe suzette. En dat ook op de maandagavond!

Restaurant De Halve Maen Aalsmeer
Restaurant De Halve Maen

Eetcafé De Zwarte Ruiter

Eetcafé De Zwarte Ruiter is een gezellig restaurant aan de Dorpsstraat in Aalsmeer. Eetcafé De Zwarte Ruiter is nog niet zo heel lang gevestigd in Aalsmeer. Pas in 2022 openden ze haar deuren. Ze hebben een uitgebreide menukaart met betaalbare gerechten erop. Of je nu komt voor een heerlijk drankje of voor een hapje te eten bij Eetcafé De Zwarte Ruiter is het allebei mogelijk. 

Eetcafé De Zwarte Ruiter

Dit zijn een aantal restaurant die je kunt vinden in Aalsmeer. Natuurlijk zijn deze allemaal geopend op de maandag en andere dagen in de week. Wij wensen iedereen alvast smakelijk eten!