Restaurant On The Rock

Restaurant On The Rock

Geniet van een adembenemend uitzicht over de Westeinderplassen en de Frans georiënteerde keuken met een moderne twist. Welkom bij On The Rock in Aalsmeer. Een restaurant waar je luncht, borrelt en dineert. Een droom aan het water. 

Contact

Restaurant aan het water: de Westeinderplassen

On The Rock ligt direct aan de Westeinderplassen bij het Surfeiland, onder de rook van Amsterdam en op slechts tien minuten rijden van Schiphol. De eigenaren van het restaurant zijn erg trots op het sfeervolle terras aan het water, waar je rustig kunt lunchen, borrelen en dineren. En waar je tot lang na zonsondergang heerlijk natafelt. Ook als het wat frisser wordt dankzij de gashaarden aan de tafels.

Restaurant On The Rock ook unieke feestlocatie in Aalsmeer

Het terras met gashaarden is niet alleen prettig wanneer je in klein gezelschap wilt lunchen of dineren. Dat is het ook bij feesten en partijen, waarbij de mogelijkheden voor een onvergetelijke dag grenzeloos zijn. Of het nu gaat om een bruiloft, netwerkborrel of receptie.

Op de gehele locatie is ruimte voor driehonderd gasten. De loungezaal met privé terras leent zich voor 120 gasten. Voor de ontvangst van tachtig gasten is het terras en schelpenpad, direct aan het water, zeer geschikt. Restaurant On The Rock is zo ingericht dat het geen probleem is om ruimtes te vergroten of te verkleinen voor grote of juist intiemere evenementen. On The Rock is een feestlocatie met talloze mogelijkheden.

Contact

Restaurant On The Rock
Kudelstaartseweg 22,
1431 GA, Aalsmeer