Restaurant Christiani Vino e Cibo

Restaurant Christiani Vino e Cibo

Restaurant Christiani Vino e Cibo

Voor een authentieke Italiaanse ervaring is restaurant Christiani Vino e Cibo dé bestemming. Geniet van een brede selectie kwaliteitswijnen, traditionele antipasti en de onmiskenbare Romeinse pizza's, compleet met een adembenemend uitzicht op de Westeinderplassen.

Contact

Italiaanse sferen aan de Westeinderplassen

In 2021 opende dit restaurant zijn deuren aan de Westeinderplassen en transformeerde snel naar een mediterraans hoogtepunt in Aalsmeer. Gasten worden bij restaurant Christiani getrakteerd op authentieke Italiaanse gerechten en wijnen.

Heb je zin in pizza? Op de begane grond vind je een speciale pizzabar, met unieke Romeinse pizza’s van chef Leonardo. Alle gerechten worden uitsluitend bereid met Italiaanse producten en de pizza’s hebben een kenmerkende dunne bodem, gemaakt van biologisch deeg. Voorafgaand aan de pizza kun je nog kiezen voor taglieres en antipasti. Sluit af met een heerlijk dessert, zoals de onvergetelijke tiramisú.

 

Restaurant Christiani Vino e Cibo

Geniet van een Aperitivo in de Osteria

Op de eerste verdieping vind je een osteria, een Italiaanse bistro. Hier kun je in een relaxte sfeer genieten van traditionele en moderne Italiaanse maaltijden met een keuze uit 20 heerlijke Italiaanse wijnen. Het aansluitende terras biedt bovendien uitzicht over de Westeinderplassen.

Tijdens de zomermaanden staat de osteria iedere vrijdagmiddag van 16.00 tot 18.00 in het teken van de Aperitivo. Je kunt dan gemakkelijk aansluiten om een drankje te doen en te genieten van het het allermooiste uitzicht over het water.

Op zoek naar een locatie voor een feestje? Restaurant Christiani Vino e Cibo is ook beschikbaar als feestlocatie. Informeer bij het restaurant naar de mogelijkheden.

 

Restaurant Christiani Vino e Cibo
Contact

Christiani Vino e Cibo
Stommeerweg 91
1431 EV Aalsmeer

Openingstijden
7 dagen per week vanaf 16:00