Restaurant Oh!

Restaurant Oh!

Restaurant Oh!

In het hart van het bloemendorp Aalsmeer vind je Restaurant Oh!, gelegen aan de Ophelialaan. In dit gezellige restaurant ben je aan het juiste adres voor een heerlijk diner of een bijzondere proeverij. Binnen in de ongedwongen atmosfeer, of bij mooi weer buiten op het ruime terras.

Contact

Vlees, vis, of vegetarisch

De keuken van restaurant Oh! is gespecialiseerd in vlees- en visgerechten, maar ook voor een gezonde vegetarische maaltijd kun je hier terecht. Wat dacht je van Dorset lamsrump met honing-tijmsaus, de vega topper holy ravioli, of couscous met harissa en kerrieyoghurt? Daarnaast is er een speciaal kids menu voor de kleintjes en kan er altijd rekening gehouden worden met speciale dieetvoorkeuren. Niet zeker wat je wil kiezen? Probeer dan de speciale proeverij, bestaande uit een 10-gangen menu van de chef!

 

Restaurant Oh!

Puur eten met eerlijke ingrediënten

De gerechten bij Restaurant Oh! worden zoveel mogelijk bereid met verse biologische ingrediënten, wanneer het kan zelfs van lokale boeren. En dat proef je! Daarnaast zijn de gerechten niet alleen een sensatie qua smaak, maar ook een lust voor het oog. De gangen zijn allemaal sierlijk mooi opgemaakt. De vriendelijke bediening maakt het helemaal af.

 

Restaurant Oh!

Walking dinner voor feesten

Heb je iets te vieren? Dan kun je bij Restaurant Oh! in Aalsmeer een “walking dinner” reserveren. Hierbij wordt er een geweldig buffet georganiseerd, met de lekkerste gerechten, hapjes en drankjes. In verschillende gangen worden de gehele avond de meest feestelijke schotels langs gebracht. Dit kan in combinatie met het afhuren van het restaurant, maar ook als aparte catering op een locatie naar keuze. Wat je ook te vieren hebt, alles is hier mogelijk.

Contact

Restaurant Oh!
Ophelialaan 102
1431 HM Aalsmeer