Tuinhuis Aalsmeer

Eten aan het water Aalsmeer

Tuinhuis Aalsmeer

Met aan de ene kant het Praamplein en de andere kant het water is het Tuinhuis in Aalsmeer de plek voor een pauze tijdens het wandelen, fietsen en varen. Of je nu in het centrum gewinkeld hebt, de omgeving verkent hebt per fiets of Aalsmeer dobberend vanaf het water aanschouwt hebt. Bij deze tearoom en lunchroom geniet je van ‘lekkers aan het water’.

Contact

In de Historische Tuin van Aalsmeer

Het Tuinhuis ligt niet alleen aan het water, zodat jij je boot aan kunt meren, het ligt ook in de bekende Historische Tuin van Aalsmeer. Deze tuin is een museum, waarbij je alles leert over de planten en bloemen in Aalsmeer. Na het bezoek aan het museum schuif je aan in het Tuinhuis voor een kop koffie met vers gebak, een verrukkelijke high tea of een lekkere lunch. Met lekker weer op het terras aan het water en met minder goed weer binnen in de gezellige sferen van een theehuis.

Tuinhuis Aalsmeer

Biologisch en streekgebonden

Eigenaresse Nicky van Es, kind van de streek en opgegroeid in een horeca gezin, noemt de keuken ‘het kloppende hart’ van het Tuinhuis. Daar worden alle gerechten, het gebak en de high tea iedere dag met verse ingrediënten en liefde bereid. Voor deze keuken gelden de kernwoorden biologisch, streekgebonden en uit eigen Tuin. De meeste producten komen dan ook uit de tuin van het Tuinhuis, van boeren of leveranciers uit de streek.

Contact

Tuinhuis Aalsmeer
Praamplein,
1431 CV, Aalsmeer