Het Tuinhuis

Eten aan het water Aalsmeer

Het Tuinhuis Aalsmeer

Lunchroom Het Tuinhuis is onderdeel van De Historische Tuin in Aalsmeer. Geniet van ontbijt, lunch of een high tea met uitzicht op het water.

Contact

Lunchroom in de Historische Tuin van Aalsmeer

Lunchroom Het Tuinhuis is onderdeel van de Historische Tuin in Aalsmeer. Deze prachtige tuin aan het water is een museum waar je alles leert over de verschillende soorten planten en bloemen in Aalsmeer.

Na het bezoek aan het museum schuif je aan in het Tuinhuis voor een kop koffie met vers gebak, een high tea of een uitgebreide lunch. De producten zijn zoveel mogelijk bereid met biologische en streekgebonden ingrediënten uit eigen tuin. Veel producten komen van boeren en leveranciers uit de regio.

Als het mooi weer is kun je ook buiten op het terras zitten, met uitzicht op het water.

 

Het Tuinhuis Aalsmeer

Arrangementen en Westeinder Rondvaart

Op zoek naar een originele locatie voor een verjaardag, babyshower of zakelijke vergadering? Het Tuinhuis biedt ruimte voor maximaal 60 personen. Bij mooi weer kun je het terras met ruim 40 zitplaatsen erbij optellen. Neem contact op met Het Tuinhuis om te informeren naar de mogelijkheden.

Aan het terras van Het Tuinhuis kun je ook aanmeren met een bootje. Leuk voor een pitstop tijdens een dag varen! Wil je liever een rondvaart doen? Dan kun je vlak aan het terras opstappen bij een van de rondvaartboten van Westeinder Rondvaart, die je meeneemt over de Westeinderplassen voor een prachtige en informatieve vaartocht.

 

Het Tuinhuis Aalsmeer
Contact

Het Tuinhuis Aalsmeer
Praamplein
1431 CV Aalsmeer