Café Op de Hoek

Horeca Kudelstaart: Café De Hoek

Café Op de Hoek

De fietstocht even onderbreken voor een lekker bakkie? Ben je in Kudelstaart neergestreken en heb je zin in wat gezelligheid? Café Op de Hoek is in korte tijd een begrip geworden in Kudelstaart. Het café is zes dagen in de week open en alleen op maandag gesloten.

Contact
Cafe op de Hoek

Een mijlpaal voor de horeca in Kudelstaart

Café Op de Hoek is in 2016 geopend en dat mogen we gerust een mijlpaal noemen in de horeca geschiedenis van Kudelstaart, een dorp in de gemeente Aalsmeer. De opening van deze kroeg maakte namelijk een einde aan de café-loze periode in Kudelstaart, die begon in 1982. Dat Café Op de Hoek nu bestaat, is niet alleen goed nieuws voor de locals, maar zeker ook voor alle fietsers, wandelaars en andere bezoekers die dit dorp aandoen, voor een uitgebreide lunch of een heerlijk diner.

Horeca Kudelstaart: Café De Hoek

Gezellig en laagdrempelig bij Café Op de Hoek

Café Op de Hoek heeft zich vanaf het begin bewezen als een aanvulling op het bestaande horeca aanbod van Kudelstaart. Een ongedwongen omgeving, waar gezelligheid en laagdrempeligheid de klok slaat. Of je nu een stamgast bent of een eenmalige bezoeker, liever aan de bar zit of op het terras: je voelt je meteen thuis en op je gemak. Ook leuk is dat het café regelmatig evenementen organiseert, zoals de mensen van Café Op de Hoek zelf zeggen: ‘Om de dagelijkse sleur weer een beetje te doorbreken’.

Contact

Café Op de Hoek
Kudelstaartseweg 295,
1433 GJ, Kudelstaart