Brasserie Nieuwe Meer

Brasserie Nieuwe Meer Aalsmeer

Een rijke historie, maar toch hagelnieuw. Brasserie Nieuwe Meer is een restaurant met een verhaal. Op een unieke locatie aan de Westeinderplassen, waar je ogen te kort komen. Een heerlijke plek om te genieten van een lunch, borrel of diner.

Terras met uitzicht op Westeinderplassen

Brasserie Nieuwe Meer, gevestigd aan de rand van de Kleine Poel, was tot enkele jaren geleden alleen toegankelijk voor leden van Watersportvereniging Nieuwe Meer. Maar het bestuur wilde ook graag niet-leden uit Aalsmeer en omgeving de kans bieden om te genieten van het riante terras en het prachtige uitzicht op de Westeinderplassen. Aan gastvrouw Inge van Broekhoven en haar partner chef-kok Albert Pielanen de eer deze brasserie uit te baten.

Brasserie Nieuwe Meer Aalsmeer

Aanmeren om te lunchen, borrelen of dineren

Het houten monumentale bouwwerk is alleen toegankelijk via het water. Na het aanmeren van de boot, sloep, zeilschip of speedboot en een korte overtocht met het pontje staat er een bescheiden of uitgebreide lunch voor je klaar. Van heerlijk belegd oerbrood tot versgebakken vis, geleverd door lokale leveranciers. Is het meer tijd voor een borrel met bitterbal? Of een diner met een groot of klein gezelschap? Ook dan is Brasserie Nieuwe Meer in Aalsmeer het aanmeren waard.

Brasserie Nieuwe Meer Aalsmeer