Brasserie Nieuwe Meer

Brasserie Nieuwe Meer Aalsmeer

Brasserie Nieuwe Meer

Brasserie Nieuwe Meer is een restaurant met een verhaal. Op een unieke locatie aan de Westeinderplassen, waar je heerlijk kunt genieten van een lunch, borrel of diner.

Contact
Brasserie Nieuwe Meer

Brasserie met uitzicht op Westeinderplassen

Brasserie Nieuwe Meer is gevestigd aan de rand van de Kleine Poel en was tot enkele jaren geleden alleen toegankelijk voor leden van Watersportvereniging Nieuwe Meer. Maar het bestuur wilde ook graag niet-leden uit Aalsmeer en omgeving de kans bieden om te genieten van het riante terras en het prachtige uitzicht op de Westeinderplassen. Aan gastvrouw Inge van Broekhoven en haar partner chef-kok Albert Pielanen de eer deze brasserie uit te baten.

 

Brasserie Nieuwe Meer

Aanmeren om te lunchen, borrelen of dineren

Het houten monumentale gebouw is alleen toegankelijk via het water. Na het aanmeren van de boot, sloep, zeilschip of speedboot en een korte overtocht met het pontje staat er een bescheiden of uitgebreide lunch voor je klaar. Van heerlijk belegd oerbrood tot versgebakken vis, geleverd door lokale leveranciers. Is het meer tijd voor een borrel met bitterbal? Of een diner met een groot of klein gezelschap? Ook dan is Brasserie Nieuwe Meer in Aalsmeer het aanmeren waard.

 

Brasserie Nieuwe Meer
Contact

Brasserie Nieuwe Meer
Stommeerweg 2
1431 EW Aalsmeer