Restaurant On The Rock aan de Westeinderplassen

Restaurant On The Rock aan de Westeinderplassen

Op zoek naar een bijzondere plek aan het water met een adembenemend uitzicht? Dan zit je bij dit restaurant aan de Westeinderplassen op de juiste plek.

Contact

Een droom aan het water

In mei 2020 is restaurant Westeinder Paviljoen omgedoopt tot restaurant On The Rock. Een bijzondere plek met een adembenemend uitzicht over de Westeinderplassen en de Frans georiënteerde keuken met een moderne twist. Welkom bij de nieuwste aanwinst van Aalsmeer. On The Rock: een restaurant waar je luncht, borrelt en dineert. Een droom aan het water.

Eten aan de Westeinderplassen

Restaurant On The Rock is gelegen aan de rotsige oevers van de Westeinderplassen in Aalsmeer, wat je in elk seizoen garandeert van een prachtig uitzicht vanuit het restaurant en vanaf het terras. Het restaurant is centraal gelegen en op gemiddeld 15 minuten rijden vanaf luchthaven Schiphol, Amsterdam, Amstelveen en Hoofddorp.

De keuken van het restaurant is veelzijdig en verrassend. Chef-kok Rutger Eilander staat garant voor een bijzondere menukaart die veelal Frans is georiënteerd, maar met een internationale, moderne twist. Samen met zijn keukenteam streeft hij ernaar om pure en kwalitatieve gerechten te serveren met ingrediënten van lokale leveranciers. Dit in combinatie met de uitgelezen wijnen, verfrissende cocktails en goed getapte bieren maakt het een bezoek meer dan waard.

Unieke feestlocatie in Aalsmeer

Het ruime terras aan het water is de perfecte plek om een dag varen te onderbreken met een lunch of af te sluiten met een borrel en diner. Je boot kan je afmeren aan de naastgelegen steiger. Met minder goed weer ben je welkom in de sfeervolle bar of in het restaurant. Heb je een feestje te vieren of ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor en event, dan ben je hier ook aan het juiste adres.

Contact

Restaurant On The Rock aan de Westeinderplassen
Kudelstaartseweg 22,
1431 GA, Aalsmeer

Openingstijden
Elke dag open vanaf 12:00