Restaurant On The Rock

Restaurant On The Rock

Restaurant On The Rock Aalsmeer

Op zoek naar een bijzonder restaurant aan het water met een adembenemend uitzicht? Dan ben je bij dit restaurant aan de Westeinderplassen aan de juiste adres.

Contact

Een droom aan het water

Restaurant On The Rock is gelegen aan de rotsige oevers van de Westeinderplassen in Aalsmeer. Tijdens elk seizoen heb je hier een prachtig uitzicht over het water. Je kunt zelfs met je bootje aanmeren! Het ruime terras is de perfecte plek om een dag varen te onderbreken met een lunch of af te sluiten met een borrel en diner aan het water. Bij minder goed weer ben je welkom in het sfeervolle restaurant.

Het restaurant is centraal gelegen op gemiddeld 15 minuten rijden vanaf luchthaven Schiphol, Amsterdam, Amstelveen en Hoofddorp. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op het terrein, dus je kunt je auto hier gemakkelijk kwijt.

 

Restaurant On The Rock

Eten aan de Westeinderplassen

Restaurant On The Rock biedt een gevarieerde keuken onder leiding van chef-kok Rutger Eilander. Zijn gerechten hebben een voornamelijk Franse basis met een moderne internationale touch. De focus ligt bovendien op verse, lokale ingrediënten van hoge kwaliteit. Op het seizoensgebonden vind je salades, sandwiches, en vis-,  en vleesgerechten. Ook zijn er vegetarische opties, compleet met heerlijke wijnen en verfrissende dranken.

Heb je iets te vieren of zoek je een locatie voor een zakelijk evenement? Ook hiervoor kun je bij On The Rock terecht. Dankzij de flexibele indeling van de locatie kunnen de ruimtes gemakkelijk worden vergroot of juist verkleind. Het volledige restaurant kan tot maximaal 300 gasten ontvangen. Een originele plek voor een onvergetelijk event!

 

Restaurant On The Rock
Contact

Restaurant On The Rock
Kudelstaartseweg 22
1431 GA Aalsmeer

Openingstijden
7 dagen per week vanaf 12:00