Geoff’s Eetcafé

Geoff's Eetcafé

Geoff's Eetcafé

Na een dagje varen aanmeren voor een lunch of diner op het terras of binnen in het gezellige café? Bij Geoff's Eetcafé ben je aan het juiste adres.

Contact

Lunchen, borrelen of dineren

Na een dagje varen aanleggen voor een lunch of diner? Op het terras of binnen smullen van gevarieerde en uitdagende gerechten op bijzondere locatie aan de Ringvaart? Bij Geoff’s Eetcafe in Aalsmeerderbrug ben je helemaal in je element. Geoff’s staat voor eerlijke en smaakvolle producten. Heerlijk lunchen en dineren, vijf dagen in de week. In de zomer buiten aan het water, op het terras, met een eigen aanlegsteiger.

Op zoek naar een locatie voor een feest met geweldige catering? Ook hiervoor kun je bij Eetcafé Geoff’s terecht. Ze kunnen een speciaal feestmenu voor je samenstellen en zijn ook beschikbaar voor catering op locatie. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Geoff's Eetcafé

Variatie bij Geoff’s Aalsmeerderbrug

De variatie is groot bij Geoff’s in Aalsmeerderbrug. Geniet bijvoorbeeld van heerlijke saté, een malse steak of een vegetarische maaltijd. Altijd gemaakt met de meest verse ingre­diënten.

Niet alleen op de lunch, diner- en wijnkaart, maar ook in de concepten en evenementen. Zo biedt dit eetcafé in de weekenden speciale kaasfondues aan. In de zomer organiseert Geoff’s onder ander een biergarten, waar je de kans krijgt om zelf pizza’s te bakken in de steenoven.

 

Geoff's Eetcafé
Contact

Geoff's Eetcafé
Aalsmeerderdijk 452,
1436 BM, Aalsmeerderbrug

Openingstijden
Woensdag  t/m Donderdag van 12:00 t/m 22:00
Vrijdag t/m Zondag van 12:00 t/m 23:00 uur