Geoff’s Eetcafé

Geoff's Eetcafé

Na een dagje varen aanleggen voor een lunch of diner? Op het terras of binnen smullen van gevarieerde en uitdagende gerechten? Bij dit eetcafé ben je aan het juiste adres.

Contact
Geoff's Eetcafé

Lunchen, borrelen of dineren

Na een dagje varen aanleggen voor een lunch of diner? Op het terras of binnen smullen van gevarieerde en uitdagende gerechten? Bij eetcafe Geoff’s in Aalsmeerderbrug ben je helemaal in je element. Eetcafe Geoff’s staat voor eerlijke en smaakvolle producten. Heerlijk lunchen en dineren, vijf dagen in de week. In de zomer aan het water, op het terras. Met eigen aanlegsteiger.

Variatie bij Geoff’s Aalsmeerderbrug

De variatie is groot bij Geoff’s in Aalsmeerderbrug. Niet alleen op de lunch, diner- en wijnkaart, maar ook in de concepten en evenementen. Zo biedt dit eetcafé in de weekenden speciale kaasfondues aan, bijvoorbeeld met roquefort of met komijnenkaas. En in de zomer organiseert Geoff’s onder ander een biergarten, waar je de kans krijgt om zelf pizza’s te bakken in de steenoven.

Rondvaart Aalsmeer

Dit eetcafe werkt voor rondvaart arrangementen samen met Rederij De Vaarderij, een rondvaartbedrijf, met als vaargebied de Haarlemmermeer en Aalsmeer. Met jouw gezelschap neem je plaats in de Hellemeer, een klassiek houten overdekte boot voor maximaal vijftig personen.

De Hellemeer vaart jaarrond door de Haarlemmermeer en Aalsmeer. Behalve natuurlijk als er vanwege ijsvorming geen doorkomen aan is. Verder hoef je in het najaar of de winter niet bang te zijn om het aan boord koud te krijgen; deze overdekte rondvaartboot is voorzien van een knusse pelletkachel, waarmee de schipper de temperatuur constant warm kan houden. Wat het aan boord nog gezelliger maakt, is een lunch of schaal borrelhapjes van Geoff’s!

Contact

Geoff's Eetcafé
Aalsmeerderdijk 452,
1436 BM, Aalsmeerderbrug

Openingstijden
Woensdag  t/m Donderdag van 12:00 t/m 22:00
Vrijdag t/m Zondag van 12:00 t/m 23:00 uur