De Stoete

Lunchroom De Stoete

Op zoek naar een gezellige plek voor ontbijt, lunch, of koffie met ambachtelijk brood? Ga dan eens langs bij lunchroom De Stoete aan de Punterstraat in Aalsmeer.

Contact
Credits: Joyce Goverde

Heerlijk vers brood en banket

Lunchroom De Stoete in Aalsmeer is de perfecte plek voor een heerlijk belegd broodje of banket met een kop koffie of thee. In de gezellige huiskamersfeer voel je je meteen helemaal thuis. Schijnt het zonnetje? Dan kun je genieten van wat lekkers op het terras, met uitzicht op het winkelende publiek in het centrum van Aalsmeer.

Eigenaren Gerard en Monique hebben de voormalige naam Bertram & Brood veranderd naar De Stoete. Deze naam heeft een link met de Achterhoek, aangezien het ‘eigen gebakken brood’ betekent. Tegelijkertijd is het een verwijzing naar de oude horecazaak van de ouders van Monique in Lisse, waar De Stoete jarenlang een gevestigde naam was.

 

Credits: Joyce Goverde

Biologische producten voor thuis

Bij De Stoete kun je terecht voor een heerlijke lunch, maar ook voor ontbijt met een goede kop koffie. Wil je gebak of brood meenemen voor thuis? Het assortiment van De Stoete is enorm breed, ook om direct mee te nemen zodat je er thuis van kunt genieten. De producten bij De Stoete zijn zoveel mogelijk van duurzame biologische afkomst. Dat is niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook voor het milieu!

 

Contact

Lunchroom De Stoete
Punterstraat 8
1431 CT Aalsmeer