Joseph Aan de Poel

Joseph Aan de Poel

Joseph Aan de Poel

Bij Joseph Aan de Poel in Aalsmeer vind je unieke locatie aan het water met een bistro-gevoel van de Côte d’Azur en de luxe allure van New York, direct aan de Westeinderplassen.

Contact

Lunch, borrel en diner aan de Westeinderplassen

In het pittoreske Aalsmeer vind je een verborgen parel: Restaurant Joseph Aan de Poel. Hier betreed je een wereld waar het zorgeloze bistro-gevoel van de zonnige Côte d’Azur hand in hand gaat met de klasse van New York. Het is een plek waar je even kunt ontsnappen aan de dagelijkse sleur en jezelf kunt onderdompelen in een culinaire reis vol verrassingen.

Vanaf 11.30 uur ’s ochtends ben je hier al welkom voor een kop vers gezette koffie. Een snelle, frisse lunchsalade of uitgebreid tafelen met zakenrelaties? Het is allemaal mogelijk. Naarmate de dag vordert, maakt het koffiearoma plaats voor de geur van verfijnde wijnen en verrassende cocktails.

Maar het absolute hoogtepunt? Dat is zonder twijfel het avondeten. Joseph’s fusion cuisine is een ervaring op zich. Denk aan gerechten uit alle hoeken van de wereld, van Azië tot Zuid-Amerika. Bij Joseph Aan de Poel draait alles om genieten, elke dag opnieuw.

 

Luxe varen in Aalsmeer

Eten en drinken op een luxe sloep in het werelddorp van bloemen en water. Aalsmeer bourgondischer verkennen kan bijna niet. Je vaart langs de mooiste plekken, waaronder de Westeinderplassen, terwijl je geniet van het lekkerste eten en drinken. Uiteraard met een professionele kapitein, zodat jij je alleen maar bezig hoeft te houden met het feestje op de boot. Want of het nu om een verjaardag, netwerkborrel of bedrijfsuitje gaat, een wijncruise, gin cruise of ander arrangement: het is allemaal mogelijk vanuit Joseph Aan de Poel.

 

Joseph Aan de Poel

Feesten en partijen

Joseph Aan de Poel is niet enkel een culinaire hotspot, het is ook de perfecte locatie voor feesten en bedrijfsevenementen. Gelegen aan het water biedt het restaurant een idyllisch decor voor elke gelegenheid. Of je nu een nieuwjaarsborrel in gedachten hebt, een uitgebreid zakelijk diner of een groots bedrijfsfeest, hier is alles mogelijk.

Het team van Joseph denkt graag met je mee om elk event tot in de puntjes te verzorgen. Met de combinatie van de prachtige locatie, de culinaire kunsten van de chefkok en de attente bediening weet je zeker dat elk bedrijfsevent een onvergetelijke ervaring wordt. Het is die mix van sfeer, kwaliteit en service die ervoor zorgt dat je gasten nog lang napraten over dat ene evenement bij Joseph Aan de Poel.

 

Joseph Aan de Poel
Contact

Joseph Aan de Poel
Stommeerweg 72
1431 EX Aalsmeer

Openingstijden
Zeven dagen per week van 11:30 tot 00:30