Joseph Aan de Poel

Joseph Aan de Poel

In 2015 vestigde Joseph Aan de Poel zich aan de kleine poel in Aalsmeer. Sindsdien staan ze bekend om hun unieke locatie aan het water met een bistro-gevoel van de Côte d’Azur en de luxe allure van New York. Dat maakt dit de perfecte plek voor warme zomeravonden en koude winters. Je zit hier altijd goed in elk seizoen.

Contact
Joseph aan de Poel, Joyce Goverde

lunch, borrel en diner aan het water

Al vanaf 11.30 uur ’s ochtends kun je je laten verwennen met de heerlijke koffie gezet door een van de barista’s. Daarna schuif je aan voor een verrassende lunch. Langer blijven zitten? De borrel van Joseph aan de Poel is de moeite waard om je verblijf te verlengen. Ze hebben goede wijn op de kaart en een zorgvuldig samengestelde cocktail kaart. Ze weten hier absoluut wat lekker is.

Naast lunch en borrels kun je hier ook aanschuiven voor Joseph’s fusion cuisine: culinaire toppers van over de hele wereld, met een eigenzinnige twist van onze chef-kok met vleugje Aziatische stijl.

Bar Bistro Joseph Aalsmeer

Luxe varen in Aalsmeer

Eten en drinken op een luxe sloep in het werelddorp van bloemen en water. Aalsmeer bourgondischer verkennen kan bijna niet. Je vaart langs de mooiste plekken, waaronder de Westeinderplassen, terwijl je geniet van het lekkerste eten en drinken. Uiteraard met een professionele kapitein, zodat jij je alleen maar bezig hoeft te houden met het feestje op de boot. Want of het nu om een verjaardag, netwerkborrel of bedrijfsuitje gaat. Een wijncruise, gin cruise of ander arrangement. Het is allemaal mogelijk vanuit Joseph Aan de Poel.

Feesten en partijen

Ben je op zoek naar een unieke feestlocatie voor een borrel, trouwerij of zakelijk evenement, dan ben je bij Joseph Aan de Poel op de juiste plek. Je kunt je feestje ook naar het water verplaatsen en de boot op stappen samen met een persoonlijke schipper. Ook de catering wordt helemaal verzorgd. Zo hoef jij nergens aan te denken en kun je lekker genieten van de omgeving en het gezelschap.

Contact

Joseph Aan de Poel
Stommeerweg 72,
1431 EX, Aalsmeer

Openingstijden
Ma t/m Vrij
12:00/00:30