Bijzonder overnachten bij deze accommodaties in Aalsmeer

Vakantiewoning Aalsmeer: Jachthaven Furian

Bij deze te gekke accommodaties ben je aan het juiste adres voor een bijzondere overnachting in Aalsmeer! Van slapen in een woonboot of op een vlot tot een tiny house of glamping tent – in dit lijstje vind je 5 bijzondere accommodaties voor een ultiem vakantiegevoel. Leuk voor een romantisch weekendje weg, maar ook heel handig wanneer je even tot rust wil komen in de natuurrijke omgeving van Aalsmeer.

1. Happy island

Heb je behoefte aan een plek met natuur waar je helemaal tot rust komen? Jouw wens gaat in vervulling op Happy Island. Je vindt dit verborgen eiland op de Westeinderplassen midden in het groen, op de grens van Aalsmeer en Oude Meer. Op Happy Island staan een aantal unieke accommodaties. Zo kun je overnachten in een voormalige olieketen, een rozenkas, of zelfs óp het water met een heus kampeervlot! Gegarandeerd een onvergetelijke ervaring.

2. Jachthaven Furian

Wakker worden met uitzicht op het water en de haven, wie wil dat nou niet? Bij Jachthaven Furian kun je een unieke vakantiewoning huren. Deze vrijstaande woning heeft een eigen zwemsteiger. Je kunt hier dus niet alleen je bootje aanmeren, maar vanaf de steiger kun je ook meteen een duik in het water nemen. Je kunt de woning per week, midweek of weekend huren. Met wie ga jij hier binnenkort heen?

3. Westeinder Vinkhoeve

Als je op zoek bent naar een knus huisje voor een gezellig weekendje weg ben je bij Westeinder Vinkhoeve aan het juiste adres. Op dit landgoed staan zijn drie unieke tiny houses die je kunt boeken. Deze leuke huisjes zijn voorzien van alle gemakken. Ideaal voor een romantisch weekendje weg of een gezellig vriendinnenweekend. Ben je van plan met een grote groep weg te gaan? Er zijn ook een aantal camperplaatsen, dus ruimte genoeg voor iedereen!

4. Recreatiepark Aalsmeer

Bij Recreatiepark Aalsmeer kun je kiezen uit verschillende accommodaties. Zo kun je avontuurlijk overnachten in een tentje op een onbewoond eiland. Kies je liever voor wat meer luxe? Dan is een glamping tent misschien iets voor jou! Deze tenten zijn volledig ingericht, inclusief een- of tweepersoonsbed en zithoek, en liggen vlak aan het water.

5. Woonboot of Aquacabin

Altijd al in een woonboot willen overnachten? Op de Westeinderplassen liggen meerdere leuke woonboten die je kunt boeken voor een bijzondere overnachting! Geniet van je eigen sauna aan boord in woonboot Little Poelhouse of wordt wakker met uitzicht over het water in de authentieke woonark watervilla. Op zoek naar iets onvergetelijks? Richting Leimuiden vind je de originele Aquabin van Kempers Watersport. Hier kun je ultiem ontspannen, voorzien van alle luxes.