Vakantiewoning Jachthaven Furian

Vakantiewoning Aalsmeer: Jachthaven Furian

Vakantiewoning Jachthaven Furian

Wat is er mooier dan na het wakker worden je eigen terras aan het water op te lopen? Wat is rustgevender dan midden in de natuur de avond zien vallen, met een glas in de hand? Bij Jachthaven Furian huur je een vrijstaande vakantiewoning in Aalsmeer die van alle gemakken is voorzien. 

Contact

Slapen op het water tussen het groen

Jachthaven Furian ligt direct aan de Westeinderplassen, midden tussen het groen. Het is een kleine en gezellige haven, met 45 ligplaatsen en voldoende parkeergelegenheid.

Rustgevende vakantiewoning in Aalsmeer

Deze onlangs geheel vernieuwde vakantiewoning in Aalsmeer telt twee verdiepingen en is modern en zeer compleet ingericht. Met onder meer een open keuken, vloerwarming en gratis wifi. Aan het terras is een trapje gemaakt, zodat je makkelijk het water in en uit kunt. Er zit ook een aanlegsteiger bij voor een sloep. Deze rook- en huisdiervrije vakantiewoning met twee slaapkamers is geschikt voor maximaal vier personen. Met andere woorden, niets staat hier een heerlijke, rustgevende vakantie in Aalsmeer in de weg.

Jachthaven Furian in Aalsmeer

Jachthaven Furian in Aalsmeer bestaat sinds 1973 en is ook bekend vanwege de zeilmakerij en scheepstuigerij: voor reparatiewerk aan dekkleden, zeilen, wintertenten, kleine boottenten en voor het vernieuwen van RVS-verstaging. Alles vanuit de eigen werkplaats, die open is op dinsdag en donderdag.

Contact

Vakantiewoning Jachthaven Furian
Uiterweg 195-197,
1431 AE, Aalsmeer