Recreatiepark Aalsmeer

Recreatiepark Aalsmeer

Recreatiepark Aalsmeer is een camping met jachthaven aan de Westeinderplassen, midden in het groen. Een perfecte locatie voor het ultieme vakantiegevoel.

Contact

Kamperen aan de Westeinderplassen

Recreatiepark Aalsmeer is een begrip in Aalsmeer en omgeving, al vanaf de jaren zestig. Deze gezellige camping biedt verschillende kampeeropties. Zo kun je kamperen in een luxe compleet ingerichte glamping tent of een comfortabele comfortabele 4-persoons trekkershut – een soort blokhut maar dan net iets leuker. Ook is er ruimte om met je eigen camper of tent op het terrein te kamperen. Voor tenten zijn er speciale tentplaatsen aan het water, met prachtig uitzicht.

Er zijn voldoende faciliteiten aanwezig, zoals sanitaire voorzieningen, een wasserette, een buitendouche en gratis WiFi. Ook is het terrein voorzien van camerabeveiliging, zodat je zeker weet dat jouw spullen altijd veilig zijn.

 

Recreatiepark Aalsmeer

Jachthaven bij Recreatiepark Aalsmeer

Recreatiepark Aalsmeer is niet alleen een camping, maar ook een jachthaven. Het is dan ook hét adres voor een goede ligplaats en overdekte winterstalling aan de Westeinderplassen. Op de drie terreinen is bij elkaar plaats voor zo’n kleine driehonderd boten met een maximale lengte tot vijftien meter, voor zowel zomer- als winterstalling.

Alle soorten ligplaatsen zijn mogelijk, zelfs ligplaatsen met een privé graslandje waar je met een eigen tent kunt kamperen. Bij Recreatiepark Aalsmeer vind je de perfecte ingrediënten voor een onvergetelijk verblijf aan het water in Aalsmeer: slapen, varen en genieten van de natuur!

 

Recreatiepark Aalsmeer
Contact

Recreatiepark Aalsmeer
Uiterweg 214
1431 AJ Aalsmeer