Recreatiepark Aalsmeer

Recreatiepark Aalsmeer

Recreatiepark Aalsmeer is een jachthaven én camping aan de Westeinderplassen, midden in het groen. Een perfecte locatie voor het ultieme vakantiegevoel.

Contact

Recreatiepark Aalsmeer

Recreatiepark Aalsmeer is een jachthaven én camping aan de Westeinderplassen, midden in het groen. Een perfecte locatie voor het ultieme vakantiegevoel. Een begrip in Aalsmeer en omgeving, al vanaf de jaren zestig. Meer dan alleen een jachthaven met ligplaatsen en winterstalling voor boten. Een betere aankomst- of vertrekpunt voor vaartochten is nauwelijks denkbaar.

Jachthaven en camping Recreatiepark Aalsmeer

Recreatiepark Aalsmeer biedt luxe ingerichte tenten op een unieke locatie. Je verblijft namelijk aan de rand van het water, ideaal wanneer je wilt varen of watersporten. Je hebt een schitterend uitzicht over de Westeinderplas. Je bent weg van alle drukte en zit midden in de natuur. Het is een plek waar je helemaal kunt opgaan in de prachtige groenvoorzieningen. En van waaruit je kunt uitwaaien richting alle windstreken. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor het ultieme vakantiegevoel.

Ligplaatsen en stalling

Recreatiepark Aalsmeer is ook hét adres voor een goede ligplaats, overdekte winterstalling en trekkershutten. Op de drie terreinen is bij elkaar plaats voor zo’n kleine driehonderd boten met een maximale lengte tot vijftien meter, voor zowel zomer als winterstalling. Alle soorten ligplaatsen zijn mogelijk. Zelfs met een eigen recreatielandje erbij. Niet alleen ideaal voor watersporters met een eigen boot, maar zeker ook voor wie geen boot heeft en wel graag een eigen stukje land aan het water huurt.

Comfortabel overnachten in een luxe tent

In de luxe glamping tenten op recreatiepark Aalsmeer ervaar je direct een vakantiegevoel. De tenten zijn compleet ingericht inclusief een keuken met koelkast. Je overnacht op heerlijke, comfortabele bedden. Het enige wat je mee hoeft te nemen is je eigen beddengoed.

Contact

Recreatiepark Aalsmeer
Uiterweg 214,
1431 AJ, Aalsmeer