Devijn Bootverhuur

Devijn Bootverhuur Aalsmeer

Devijn Bootverhuur

Van plan om een een dagje te gaan varen op de Westeinderplassen? Devijn Bootverhuur in Aalsmeer is een perfect startpunt. Leer meer over de verschillende boten die te huur zijn en hoe je een onvergetelijke dag op het water kunt plannen.

Contact

Ontdek de Westeinderplassen met Devijn Bootverhuur

Heb je zin in een ontspannende dag op de betoverende Westeinderplassen? Bij Devijn Bootverhuur in Aalsmeer kun je terecht om een boot te huren. Of je nu vroeg in de ochtend de rust op het water zoekt, in de middag met vrienden wilt relaxen, of in de avond van een sfeervolle zonsondergang wilt genieten, Devijn Bootverhuur heeft voor elk moment van de dag een passende boot beschikbaar. Ze hebben zelfs al een aantal gave vaarroutes voor je uitgestippeld!

Goed om te weten: groepen kunnen korting krijgen. Dus ben je van plan een bedrijfsuitje of feestje te vieren op de Westeinderplassen, informeer dan naar de mogelijkheden.

 

Devijn Bootverhuur Aalsmeer

Zorgeloos het water op

Eén van de voordelen van het huren van een boot bij Devijn Bootverhuur is dat je geen vaarbewijs nodig hebt. Daarnaast wordt je voorzien van een volledig kussenset met zonnedek om comfortabel te kunnen genieten van het zonnige weer. Bovendien krijg je een vaarkaart mee, zodat je altijd je weg op het water kunt vinden. De boten zijn schoon en betrouwbaar, klaar voor jouw ideale dagje uit.

Bij Devijn Bootverhuur kun je een keuze maken uit de volgende boten:

  • Strook: Deze boot biedt voldoende comfort voor een heerlijke dag op het water en is geschikt voor maximaal 6 personen.
  • Horregat: Net als de Strook is deze boot perfect voor een ontspannen dag op het water voor groepen tot 6 personen.
  • Markus Pos: Een comfortabele optie voor een gezelschap van maximaal 6 personen, klaar om de prachtige omgeving van Aalsmeer te verkennen.
  • Verhoef: Voor een nostalgisch dagje varen kies je voor de Verhoef. Deze is ideaal voor een romantische dag met zijn tweeën of een uitje met kleine kinderen, geschikt voor maximaal 4 personen.
  • Dolvijn: Dit is de grootste boot uit de vloot en biedt plaats aan maximaal 6 personen. Geniet van een royale dag op het water met de Dolvijn.
  • Lisslifeboat: Ideaal voor groepsuitjes, deze boot wordt verhuurd met een schipper, zodat je zelf nergens meer aan hoeft te denken.

Of je nu een dagje wilt ontspannen met vrienden of familie, of een romantische vaartocht in gedachten hebt, bij Devijn Bootverhuur in Aalsmeer vind je de perfecte boot voor jouw plannen.

Contact

Devijn Bootverhuur Aalsmeer
Oosteinderweg 75A
1432 AE Aalsmeer