Restaurant The Beachclub

The Beach Aalsmeer

Restaurant The Beachclub

Bij The Beach, het leukste indoor strand van Nederland, vind je ook een geweldig restaurant: The Beachclub. Hier kun je terecht voor een uitgebreide lunch of een heerlijk diner, met uitzicht op de stranden.

Contact

Altijd zomer bij The Beach

Bij The Beach in Aalsmeer is het altijd zomer! Naast sporten in het verwarmde zand kun je hier op elk moment van het jaar van de à la carte gerechten genieten. Bij mooi weer kun je ook buiten plaatsnemen op het gezellige terras, met uitzicht op het beachvolleybalveld.

 

Restaurant The Beach in Aalsmeer

Meest kindvriendelijke restaurant van Amsterdam en omstreken

The Beach in Aalsmeer is niet alleen een van de grootste in- en outdoor strandlocaties van Nederland, het is ook een van de meest sfeervolle restaurants in Aalsmeer waar je met kinderen uit eten kunt. Sterker nog, The Beachclub is het meest kindvriendelijke restaurant van Amsterdam en omstreken. Op het restaurant-lijstje dus!

Op zaterdag en zondag is er vanaf 17:00 uur een Kidswatch aanwezig bij The Beach die een oogje in het zeil houdt. Zo kunnen de kinderen heerlijk spelen en sporten in het zand, terwijl de ouders genieten van een hapje en een drankje. Ideaal voor tijdens de schoolvakanties.

Op zoek naar een locatie voor een kinderfeestje? Ook hiervoor ben je bij The Beach aan het juiste adres. Bij The Beach is alles geregeld voor een onvergetelijke verjaardag. Bij binnenkomst wacht er een voorbereide tafel voor de jarige. Na limonade en chips kunnen de kinderen zich uitleven in het zand, met een bolderkar vol spelletjes en speelgoed. Het feest wordt afgesloten met friet en snacks, zodat alle kinderen voldaan en tevreden naar huis gaan.

 

Restaurant The Beach in Aalsmeer

Contact

Restaurant The Beachclub
Oosteinderweg 247a
1432 AT Aalsmeer