Restaurant The Beach

Restaurant The Beach in Aalsmeer

Terwijl jij op zaterdag en zondag geniet van een meter lange surfplank vol kleine en grote gerechten, spelen de kinderen onder toezicht van de Kidswatch van The Beach. Voor de sportieve sfeer die in Aalsmeer heerst, neem je in de zomer plaats op het terras voor uitzicht op spellende beachvolleyballers.

Altijd zomer bij dit restaurant in Aalsmeer

Bij The Beach is het altijd zomer! Dus ben je het gure weer zat, dan neem je plaats in dit restaurant in Aalsmeer. Daarnaast smul je bij Restaurant The Beach – naast de zaterdag, zondag, zomer en culinaire surfplank – op elk moment van het jaar van de à la carte gerechten van restaurant The Beach. Of laat je verrassen door Rob Tas en zijn team in de keuken. Deze chef-kok stelt elke twee weken een menu samen voor jong en oud.

Restaurant The Beach

Kindvriendelijkste restaurant van Amsterdam en omstreken

The Beach in Aalsmeer is niet alleen een van de grootste in- en outdoor strandlocaties van Nederland, het is ook een van de sfeervolle restaurants in Aalsmeer waar je graag met kinderen uit eten gaat. Sterker nog, The Beach is het kindvriendelijkste restaurant van Amsterdam en omstreken. Op het restaurant-lijstje dus!

Restaurant The Beach in Aalsmeer