The Beach Aalsmeer

The Beach in Aalsmeer

The Beach Aalsmeer

Het gehele jaar door sporten in het zand doe je bij The Beach in Aalsmeer. Bij slecht weer speel je hier een potje beachvolleybal binnen op het verwarmde zand.

Contact

Buiten én binnen sporten

Het gehele jaar door sporten in het zand doe je bij The Beach in Aalsmeer. Bij slecht weer speel je een potje beachvolleybal op het verwarmde zand en bij goed weer sport je op de strak aangelegde buitenvelden. Het is de grootste in- en outdoor strandlocatie van Amsterdam en omstreken.

Sport, zakelijk en familie bij The Beach Aalsmeer

Met een van de kindvriendelijkste restaurant van Aalsmeer, gratis parkeerplaatsen, een monumentale veilingzaal en beachlounge in The Beach een locatie waar sport, zakelijk en familie samenkomen. Evenementen als het NK Beach Aalsmeer wordt hier georganiseerd, maar ook bruiloften, personeelsfeesten, borrels, teamuitjes, feesten en partijen behoren tot de evenementenlijst van deze geweldige locatie in Aalsmeer. En uiteraard wordt er heel wat beachvolleybal gespeeld, maar ook beachsoccer, beachkorfbal, beachtennis, beachrugby en beachfrisbee.

Oude bloemenveiling Aalsmeer

De locatie is gelegen in de oude bloemenveiling van de bloemenstad Aalsmeer. In dit unieke pand namen ze in 1996 haar intrede. Vandaag de dag beschikken ze over drie tropische sporthallen met daarin zes professionele beachvolleybalvelden met zes kuub verwarmd zand. Kortom, ook nog eens het grootste overdekte strand van Nederland.

The Beach in Aalsmeer

Contact

The Beach Aalsmeer
Oosteinderweg 247,
1432 AT, Aalsmeer