The Beach Aalsmeer

The Beach Aalsmeer

The Beach Aalsmeer

Het gehele jaar door sporten in het zand doe je bij The Beach in Aalsmeer. Ook bij slecht weer speel je hier een potje beachvolleybal binnen in een tropische setting.

Contact
Joyce Goverde

Buiten én binnen sporten in het zand

Bij The Beach in Aalsmeer kun je het hele jaar door sporten in het zand. Bij slecht weer speel je een potje beachvolleybal binnen op het verwarmde zand. Bij goed weer sport je buiten, op de strak aangelegde buitenvelden. The Beach is de grootste in- en outdoor strandlocatie van Amsterdam en omstreken, voor jong en oud.

 

The Beach Aalsmeer

Evenementen bij The Beach Aalsmeer

The Beach in Aalsmeer combineert het beste van verschillende werelden: een restaurant dat ideaal is voor gezinnen, gratis parkeren, een monumentaal pand en een stijlvolle beachlounge. Ook is het de locatie voor uiteenlopende evenementen: van het NK Beach Aalsmeer tot bruiloften en bedrijfsuitjes. Bovendien is het een hotspot voor diverse strandsporten: van beachvolleybal tot footvolley.

 

The Beach Aalsmeer

De oude bloemenveiling van Aalsmeer

The Beach is sinds 1996 gevestigd in het pand van de oude bloemenveiling van bloemendorp Aalsmeer. In dit unieke pand beschikken ze over drie tropische sporthallen met daarin zes professionele beachvolleybalvelden met zes kuub verwarmd zand. Kortom, The Beach is het grootste overdekte strand van Nederland. Een absolute must voor iedereen die van tropische sferen houdt!

 

The Beach in Aalsmeer

Contact

The Beach Aalsmeer
Oosteinderweg 247
1432 AT Aalsmeer