Kinderfeestjes in Aalsmeer

Is je kind bijna jarig? Dan is het tijd voor een feestje! Hoog tijd om op zoek te gaan naar een leuke activiteit voor zijn/haar kinderfeestje, maar waar begin je? Wij hebben voor jouw een aantal leuke activiteiten voor een kinderfeestje in Aalsmeer op een rij gezet.

Spelen op het strand van het surfeiland

Ideaal voor een low budget feestje: Laat de kinderen hun eigen gang gaan op Surfeiland! Op Surfeiland is genoeg speelruimte te vinden. Zo is er altijd wel een plek waar de kinderen lekker kunnen gaan spelen. Natuurlijk kun je zelf ook leuke spelletjes verzinnen, zoals: 

  • Schatgraven
  • Estafette
  • Flessenvoetbal
  • Lummelen
  • En zo kun je er natuurlijk nog veel meer verzinnen.Neem wat feestelijk eten en drinken mee voor een verjaardagspicknick. De kinderen zijn een hele middag zoet. Met de handige kaart kun je precies zien waar welke speelplek is.  Bekijk hier de kaart!

Het water op!

Ga het water op met een kinderfeestje. Hebben jouw kids wel eens gesupt? Of huur een kano en vaar de route door de Bovenlanden. Ideaal voor een kinderfeestje in de zomermaanden. Wil je echte adrenaline? Dan kun je ook op de snelvaarbaan racen met tubes.

Stand Up Paddling of Suppen in Aalsmeer

Huur je eigen eiland voor een kinderfeestje

Wist je dat je ook een heel eiland kunt afhuren in de Westeinderplassen voor een kinderfeestje?Via Westeinder Rondvaart heb je de hele dag de beschikking over een 1200 m2 groot eiland. Heerlijk groot om op te verdwalen. Speel je eigen expeditie robinson en organiseer een barbecue!

Ga de uitdaging aan en kom lasergamen

Houdt jouw kind wel van een uitdaging? Dan is lasergamen het kinderfeestje voor hem/haar! Ga de uitdaging aan bij Realistic Sport & Leisure. Hier kun je kiezen uit verschillende activiteiten die jij kunt gaan doen. Waaronder lasergamen. Samen met een groepje van 10 kinderen ga jij in de Studios van Aalsmeer de strijd aan! Tijdens het lasergamen zijn er ervaren begeleiders aanwezig om de spelregels en apparatuur uit te leggen. Daarnaast houden zij toezicht tijdens het spelen van het spel. Ook voor paintball en airsoft kun je terecht bij Realistic Sport & Leisure.

Realistic Sport & Leisure Aalsmeer

Kom klimmen bij FunZone Aalsmeer!

Daag de kinderen uit met plezier! Bij FunZone Aalsmeer kunnen zij gaan klimmen en klauteren in een van de vele toestellen die ze bieden. Speciaal voor kinderfeestjes heeft FunZone 3 arrangementen waaruit je kunt kiezen. Zo is voor ieder kind iets te beleven wat zij durven! Bij alle arrangementen zit de entree, onbeperkte ranja, friet met snack en een leuk cadeautje voor de jarige inbegrepen. Zo vier je optimaal je kinderfeestje bij FunZone Aalsmeer.

Een middag met leuke activiteiten

Weet je niet goed welke activiteit leuk is voor jouw kind? Kom gezellig glowgolfen en springen! Het is het feestje waar niemand meer over uitgepraat raakt! Het kinderfeestje is al te reserveren vanaf 4 personen en zijn inclusief gereserveerde tafel, antislipsokken, patat met saus en onbeperkt limonade. Bekijk hier het kinderfeestje bij glowgolf.

GlowGolf Aalsmeer
GlowGolf Aalsmeer