Realistic Sport & Leisure

Paintball, airsoft en lasergamen Aalsmeer

Realistic Sport & Leisure

Stoom afblazen of zin in actie en spanning met paintballen, airsoft spelen of lasergamen? Bij Realistic Sport & Leisure ben je aan het goede adres!

Contact

Realistic Sport & Leisure

Als je van actie en spanning houdt, sportief bent en tegen een geintje kunt, dan zijn paintball, airsoft en lasergame de sporten om even flink stoom af te blazen. Realistic Sports & Leisure in Aalsmeer is het eerste bedrijf in Nederland dat deze sporten professioneel heeft aangepakt en dat merk je aan de manier waarop de instructeurs te werk gaan. Ga jij een potje paintballen, airsoft spelen of lasergamen in Aalsmeer? Dat doe je in Studio’s Aalsmeer!

Paintball, airsoft en lasergamen bij Realistic Sport & Leisure

Realistic Sports & Leisure houdt zich al sinds 1987 op professionele wijze bezig met deze takken van sport. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een volwassen organisatie met meerdere locaties door het hele land. Of de sport naar keuze nu paintball, lasergame en airsoft is, Realistic Sports & Leisures heeft de specialisten in huis die zorgen dat je een onvergetelijk avontuur beleeft.

Natuurlijk maken jullie er als groep zelf het beste van, maar de instructeurs zorgen voor een kraakhelder startschot en een gesmeerd spelverloop. En dat ze bij Realistic Sports & Leisures weten waar ze het over hebben, blijkt ook wel uit het palmares van de instructeurs; stuk voor stuk ervaren spelers, waarvan sommigen zelfs actief zijn geweest op Europese en Wereldkampioenschappen.

Realistic Sport & Leisure

Contact

Realistic Sport & Leisure
v Cleefkade 15,
1341 BA, Aalsmeer