Surfeiland Aalsmeer

Watersport- en recreatiegebied Surfeiland Aalsmeer

Surfeiland Aalsmeer

Lekker waterskiën, windsurfen, suppen of flyboarden? Of een kindvriendelijk zandstrand? Bij surfeiland in Aalsmeer vind je het allemaal.

Contact

De hotspot voor watersport en zwemplezier

Lekker waterskiën, windsurfen, suppen of flyboarden? Op zoek naar een goed bereikbaar en kindvriendelijk zandstrand of grasveld aan de Westeinderplassen? Tussen de oude dorpskernen van Aalsmeer en Kudelstaart ligt Surfeiland Aalsmeer. Dé hotspot voor watersport en zwemplezier aan de Westeinderplassen.

Windsurfen en zwemmen bij Surfeiland

Bij mooi weer is het Surfeiland een must voor iedereen die op sportieve en ontspannen wijze wil genieten van de Westeinderplassen. Vanaf het zandstrand, grasveld of restaurant On The Rock kijk je zo de baai in. Dankzij deze ligging is het Surfeiland een beschutte en overzichtelijke omgeving waar windsurfers en zwemmers binnen het gezichtsveld blijven.

Surfeiland Aalsmeer bereikbaar via land en water

Het zandstrand van Surfeiland Aalsmeer loopt langzaam af in het water en is daarmee ideaal voor kinderen. Alleen boten zonder motor kunnen het zandstand bereiken. Verder is het Surfeiland bereikbaar via zowel het water als land. Houd je van picknicken? Dan word je vast blij van het uitgestrekte grasveld. Kom je met de auto of met de boot? Dit recreatiegebied beschikt over nieuwe parkeerplaatsen voor auto’s en bij restaurant On The Rock zijn aanlegplaatsen voor boten.

Watersport- en recreatiegebied Surfeiland Aalsmeer

Recreatiegebied watersport Aalsmeer

Surfeiland Aalsmeer is dé verzamelplek voor sportieve activiteiten op de Westeinderplassen. Zo vind je hier Wind Surf Club Aalsmeer en de waterskivereniging. Op deze locatie krijg je ook de kans om relatief nieuwe watersporten, zoals suppen en flyboarden, uit te proberen. Bijvoorbeeld als originele teambuilding activiteiten, vriendenuitje of kinderfeestje Over evenementen gesproken: Surfeiland Aalsmeer is ook regelmatig het decor van festivals en markten.

Contact

Surfeiland Aalsmeer
Kudelstaartseweg 20,
4131 GA, Aalsmeer