Studio’s Aalsmeer

Studio's Aalsmeer

Studio's Aalsmeer

Aalsmeer is het dorp van de bloemen én natuurlijk van de tv-studio’s. Hoe bijzonder is het dan om in deze inspirerende omgeving een dag te brainstormen, een congres te organiseren of een bedrijfsruimte te huren?

Contact

Het dorp van bloemen en tv-studio's

Aalsmeer is het dorp van de bloemen én natuurlijk van de tv-studio’s. Hier is het allemaal begonnen en hier zijn legendarische programma’s opgenomen, zoals de Honeymoonquiz, de Surprise Show en één tegen 100. Grote sterren zijn hier geboren, tv-iconen opgebloeid en dromen werkelijkheid geworden. Hoe bijzonder is het dan om in deze inspirerende omgeving een dag te brainstormen, een congres te organiseren of een bedrijfsruimte te huren?

Studio's Aalsmeer: van veilinghuis tot nationaal monument

De studio heeft een bijzonder rijke geschiedenis. Het is van een veilinghuis voor bloemen uitgegroeid tot het nationaal monument van tegenwoordig, met daarin de studio’s van Joop van den Ende. Tegenwoordig vormen de tv-studio’s het perfecte decor voor zakelijke evenementen en een gezellige avond uit. Een unieke locatie die dankzij de ongekende faciliteiten past bij ieder type evenement.

Alles onder een dak

Studio’s Aalsmeer is gevestigd in een evenementencomplex. In het oude veilinggedeelte bevindt zich 20.000 vierkante meter aan kantoor- en vergaderruimtes, allemaal met hun eigen inrichting en uitstraling. Dat maakt van de studio’s een zeer geschikte locatie voor alle denkbare bedrijfsactiviteiten; van vergaderingen, brainstormsessies en productpresentaties tot seminars, congressen en zelfs voor het langere tijd huren van een kantoor. Onder het dak van Studio’s Aalsmeer is alles mogelijk.

Andere activiteiten als paintballen, airsoft spelen en lasergamen in Aalsmeer doe je ook onder het dak van de studio’s.

Contact

Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15,
1431 BA, Aalsmeer