GlowGolf Aalsmeer

GlowGolf Aalsmeer

GlowGolf Aalsmeer

Glow in the dark midgetgolfen! Het kan bij GlowGolf Aalsmeer. Een oer-Hollandse potje midgetgolfen is na een bezoek aan GlowGolf nooit meer hetzelfde.

Contact
GlowGolf Aalsmeer

De eerste Glow in the Dark golfbaan van Nederland

Het oer-Hollandse midgetgolf is nooit meer hetzelfde na een bezoek aan GlowGolf Aalsmeer. Dit is namelijk de eerste ‘Glow in the Dark’ midgetgolfbaan van Nederland. Indoor, dus een perfecte activiteit met kinderen op de dagen dat het regent, koud en guur is buiten. Bij GlowGolf sta je als het ware in het hart van de aarde en ben je omgeven door rotspartijen, verbogen schatten en mijnkarretjes. 

Midgetgolfen Aalsmeer, een nieuwe ervaring

GlowGolf Aalsmeer maakt van minigolf een geheel nieuwe ervaring en deze vind je onder andere in Aalsmeer. Voor kinderen, vrijgezellen, gezinnen en bedrijven geldt dat een feestje gevierd bij GlowGolf echt een feest is. Je hebt de keuze uit verschillende soorten arrangementen, zoals GlowGolf in combinatie met een uur bij Jump XL. Natuurlijk kun je ook gewoon een balletje slaan.

Wil jij graag je score meenemen? Dat kan! GlowGolf heeft een digitale score kaart die je als app kunt downloaden op je smartphone. Zo zie je tijdens het spelen op elk moment de tussenstand. Na afloop mail je de uitslag of zet je op je Facebookpagina.

Contact

GlowGolf Aalsmeer
Oosteinderweg 247,
1432 AT, Aalsmeer