FunZone Aalsmeer

Overdekte speeltuin Leisure Aalsmeer in Aalsmeer

FunZone Aalsmeer

Zelf even ontspannen terwijl de kids zich uitleven? Bij FunZone Aalsmeer kunnen die kleine apen hun energie kwijt in de leukste overdekte speeljungle van Nederland. Als ouder kun je ondertussen lekker zitten en doen waar je zin in hebt, met wat lekkers erbij.

Contact

Klimmen en klauteren voor kinderen tot 12 jaar

Bij FunZone Aalsmeer klimmen, klauteren en keten de kinderen (van 1 tot 12 jaar) dat het een lieve lust is. Ze kunnen bijvoorbeeld hun kunsten vertonen op de trampoline, dance-moves uitproberen tijdens het discodansen, de powertoren bestormen en de vijfmeter hoge apenrots beklimmen. De kleintjes kunnen lekker spelen in de ballenbak en met de soft play-dieren. En dit is nog maar een greep uit alle speelmogelijkheden bij FunZone Aalsmeer. Daarom is deze avontuurlijke én veilige speeljungle ook de perfecte omgeving voor kinderfeestjes en bij slecht weer de ideale uitwijklocatie voor schoolreisjes.

Ontspanning voor ouders bij FunZone Aalsmeer

Nadat je als ouder of begeleider de kids hebt losgelaten in de jungle, plof je zelf heerlijk neer in een comfortabele stoel of bank. Leesvoer genoeg en natuurlijk gratis wifi. Voor koffie, thee, fris, vers afgebakken broodjes en snacks kun je terecht in Chimpies Corner, waar ook rekening wordt gehouden met diëten.

Contact

FunZone Aalsmeer
Oosteinderweg 247C
1321 AT Aalsmeer