FunZone Aalsmeer

FunZone Aalsmeer

FunZone Aalsmeer

Bij FunZone Aalsmeer kunnen kinderen hun energie kwijt in de leukste overdekte speeljungle van Nederland. Van klimmen en klauteren tot springen en spelen in de ballenbak – in dit speelparadijs hebben kinderen de tijd van hun leven!

Contact

Klimmen en klauteren voor kinderen tot 12 jaar

Bij FunZone Aalsmeer kunnen kinderen naar hartenlust klimmen, klauteren en spelen. Ze kunnen bijvoorbeeld hun mooiste springkunsten vertonen op de trampoline, dance-moves uitproberen tijdens het discodansen, de powertoren bestormen en de 5-meter-hoge apenrots beklimmen. Ook is er een glow-minigolfbaan waar de wat oudere kinderen elkaar kunnen uitdagen voor een wedstrijd.

De allerkleinsten kunnen spelen in de ballenbak of met de soft play-dieren. En dit is nog maar een greep uit alle speelmogelijkheden bij FunZone Aalsmeer. Daarom is deze avontuurlijke én veilige speeljungle ook de perfecte omgeving voor kinderfeestjes, en bij slecht weer de ideale uitwijklocatie voor schoolreisjes.

 

FunZone Aalsmeer

Overzicht en ontspanning voor ouders

Nadat je als ouder of begeleider de kids hebt losgelaten in de jungle, kun je zelf ontspannen in een comfortabele stoel of bank. Er is voldoende leesvoer aanwezig en natuurlijk gratis Wi-Fi. Voor koffie, thee, fris, vers afgebakken broodjes en snacks kun je terecht in Chimpies Corner. Zo kun je onder het genot van een hapje en drankje van een afstandje toezicht houden op de kinderen die heerlijk aan het spelen zijn.

 

Indoor Children's Garden FunZone Aalsmeer in Aalsmeer
Contact

FunZone Aalsmeer
Oosteinderweg 247C
1321 AT Aalsmeer