Funmania Aalsmeer

Funmania Aalsmeer

De naam zegt het al, FUN! Ben je daarnaar op zoek? Dan ben je op je plek bij Funmania Aalsmeer. Dit family entertainment concept is goed ingericht op plezier maken met het hele gezin, maar ook voor bedrijfsuitjes en schoolreisjes kun je hier terecht. Welkom in een wereld vol plezier.

Contact

4 verschillende uitdagingen bij Funmania Aalsmeer

Funmania deelt de uitdagingen op in de kleuren groen (t/m 4 jaar), blauw (vanaf 4 jaar), rood (vanaf 130cm) en zwart (iedereen vanaf 12 jaar). Iedereen kan hier dus terecht. Je kunt er onder andere boomstammen beklimmen, een freefall quick jump, van de zipline, er is een klimparcours en voor de kleintjes is er een mini apenkooi.

Tussen de activiteiten het terras op voor een hapje en drankje

Bij activiteiten horen ook snacks en drankjes. Gelukkig is er in het funpark, tussen alle activiteiten, een schitterend terras waar de kinderen even op adem kunnen komen, maar je kunt hier ook zitten terwijl je je kinderen in de gaten houdt. Daarnaast is dit de plek waar je kan genieten van alle actie in het park, onder het genot van een lekker hapje en drankje. Er moet natuurlijk ook gegeten worden! Iedereen is welkom bij Funmania, ze houden daarom ook rekening met halal en glutenvrije producten. Heb je andere wensen? Geef dit dan vooraf door.

Na afloop ook diner mogelijk

Wil je uitgebreid eten na een actieve dag, dan kun je lekker in het restaurant gaan zitten. Dit is wat rustiger dan het terras, maar je geniet nog steeds van de gezellige omgeving. Voor een vaste prijs krijg je een tafel vol lekkers die, indien gewenst, onbeperkt wordt aangevuld.

Dat Funmania een succes is blijkt uit de nominatie die ze vlak na openening al ontvingen van de ANWB, namelijk die voor het leukste uitje van Noord-Holland. Terecht, want deze plek heeft alles wat je nodig hebt als je op zoek bent naar een actieve (mid)dag.

Contact

Funmania Aalsmeer
Beethovenlaan 114
1431 WZ Aalsmeer

Openingstijden
Funmania werkt met tijdsblokken.
Bezoek de website voor meer informatie.