Zwembad De Waterlelie

Zwembad De Waterlelie

Zwembad De Waterlelie

Zwembad De Waterlelie in Aalsmeer heeft een binnen- en buitenbad met veel opties, zoals een glijbaan, duikplank, horeca en grasveld. Zwembad De Waterlelie is open voor jong en oud!

Contact
Credits: Joyce Goverde

Van zwemles tot aquasporten

Bij Zwembad De Waterlelie in Aalsmeer vind je een breed aanbod: van zwemles en banenzwemmen tot recreatief zwemmen en aquasporten. Kinderen kunnen hier hun A, B, of C zwemdiploma halen. Zwemlessen in De Waterlelie worden gegeven volgens de EasySwim-methode. Deze methode maakt leren zwemmen voor ieder kind leuker en makkelijk. De EasySwim is een zwempakje voor jonge kinderen waarin rond de borst en schouders extra drijfvermogen zit ingebouwd.

Naast lessen is er ook voldoende te beleven. Je kunt hier naar hartenlust baantjes trekken, meedoen aan een actieve aquasport, of recreatief zwemmen. Op zoek naar een locatie voor een kinderfeestje? Bij De Waterlelie kunnen kinderen een spetterend feest beleven met vrienden en familie.

 

Zwembad De Waterlelie

Buitenbad tijdens de zomermaanden

Het zwembad heeft niet alleen een binnenbad, maar ook twee buitenbaden! Van mei tot september kun je genieten van zwemplezier in het 25-meter bad met glijbaan en een duikplank. Dit is een een aflopend speelbad met een kleine glijbaan en fonteinen. Voor de allerkleinste is er een apart ondiep peuterbad waar een speelterrein aan grenst. Tussen het zwemmen door kun je hier optimaal genieten van het mooie weer op de groene ligweide.

 

Contact

Zwembad De Waterlelie
Dreef 7
1431 WC Aalsmeer