Kinderboerderij Boerenvreugd

Kinderboerderij Aalsmeer

Kinderboerderij Boerenvreugd

De kinderen even lekker tussen de dieren laten scharrelen? Bij Kinderboerderij Boerenvreugd maken ze kennis met allerlei soorten dieren terwijl jij toekijkt vanaf het terras.

Contact

Quality time bij de kinderboerderij

De kinderen even lekker tussen de dieren laten scharrelen? Op een locatie waar ze zelf ook flink de beest kunnen uithangen, terwijl jij vanaf een terras rustig toekijkt? Breng dan wat quality time door bij Kinderboerderij Boerenvreugd! Deze Kinderboerderij in Aalsmeer ligt in het Hornmeerpark in Aalsmeer en vierde in 2018 haar 25-jarig bestaan.

Kinderboerderij Aalsmeer

Tussen de dieren

Geitjes melken, ezels en schapen aaien, konijnen knuffelen en met grote ogen naar die mooie pauwen en gekke kalkoenen kijken. De kinderen komen op Kinderboerderij Boerenvreugd ogen, oren en handen te kort. Terwijl de kippen en eenden op het terrein scharrelen, hebben je kids de tijd van hun leven. In de lente is de kinderboerderij in Aalsmeer bovendien net een grote kraamkamer, met alle dieren die dan geboren worden. En wat een aandoenlijk gezicht als die kleintjes voor het eerst naar buiten mogen.

Kinderboerderij Boerenvreugd_VisitAalsmeer2_Credits Joyce Goverde min

 

Speeltuin Aalsmeer

Zelf lekker de beest uithangen kan ook bij Kinderboerderij Boerenvreugd. Je vindt hier niet zomaar een paar speeltoestellen, maar de grootste, veiligste en schoonste buitenspeeltuin in Aalsmeer. Met toestellen voor alle leeftijdsgroepen. Als ouder kun je die spelende kinderen op korte afstand in de gaten houden, vanaf een gezellig terras.

Kinderboerderij Aalsmeer

Stichting Kinderboerderij Aalsmeer

Stichting Kinderboerderij Aalsmeer (SKBA) is de organisatie achter de kinderboerderij. Deze stichting bestaat louter uit vrijwilligers, die de kinderboerderij vanaf begin jaren negentig hebben ontwikkeld tot een educatieve, recreatieve en veelzijdige organisatie. Een unieke locatie, waar jaarlijks vele duizenden mensen van genieten.

Contact

Kinderboerderij Boerenvreugd
Beethovenlaan 118,
1431 WZ, Aalsmeer